kapat

08.12.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Müthiş takas
Başkan Süren ve eski yönetici Mustafa Sarıgül, Kocaelispor Başkanı Sirmen'le el sıkıştı. Transfere son noktayı Bologna maçı sonrası G.Saray Teknik Direktörü Terim koyacak

Lider G.Saray'dan transfer atağı. Başkan Faruk Süren ile eski yönetici Mustafa Sarıgül, İzmit'e giderek, Dobrowski ve Serdar'ın sezon sonuna kadar kiralanması konusunda Kocaeli Başkanı Sefa Sirmen'le anlaştılar.

Mustafa Sarıgül işi çözdü
Sarı-kırmızılı kulüp bu iki futbolcu karşılığında Körfez ekibine Saffet, Bruno ve Osman'ı kiralık olarak verecek. Yaklaşık 1 saat süren görüşmede Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, yakın dostu olan Sefa Sirmen'in ikna edilmesinde büyük rol oynadı. Görüşmeden sonra bu üçlü, Faruk Süren'in Kocaeli'de depremzedeler için yaptırdığı evlerin açılışına gittiler.

Terim beklemeye aldı
Üst üste yaşanan sakatlıklardan sonra iki oyuncunun transferine onay veren teknik direktör Terim, diğer futbolcularının konsantrasyonunu bozmamak için Dobrowski ve Serdar'la yapacağı görüşmeyi ve imzayı perşembe günü oynayacakları Bologna maçı sonrasına bıraktı.

'G.Saray'a hizmet görevdir'
Sefa Sirmen, G.Saray'ın Avrupa'da büyük başarılara imza attığını belirterek, "Bu kulübe hizmet etmek ulusal bir görevdir. G.Saray'a her oyuncumuzu verebiliriz" dedi. Bu arada teknik direktör Güvenç Kurtar'ın özellikle Dobrowski'nin gitmesine sıcak bakmadığı bildirildi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır