kapat

08.12.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Natali'nin kasetleri adli emanette
Sosyeteyi korku içinde bırakan Rus Mama Natali'nin 45 adet VHS kaseti savcılığa teslim edildi. Kasetlerde müşterilerin çıplak görüntüleri olabilir..

SON bir haftadır sosyeteyi hop oturtup hop kaldıran uluslararası kadın taciri Natali Karakuş'un kırmızı kaplı defterinden sonra kasetleri de heyecan yarattı. Asayiş Şubesi Ahlak Masası dedektiflerinin Ekim ayından bu yana iz sürerek kıskıvrak yakaladıkları Rus Mama Natali, Ukrayna'dan getirdiği genç kızları değişik semtlerde açtığı 50 kadar randevuevinde sosyeteye pazarlamış, bunu yaparken de müşterilerini kiremit kırmızısı kapaklı bir deftere, özel zevklerine göre kaydetmişti. Natali'nin yakalanmasından sonra polisin eline geçen defter, isimlerinin kayıtlı olmasından endişe eden sosyetenin ünlülerini çok korkutmuştu.

KASET PANİĞİ
Defterden korkan ünlüler Natali'nın bir torba dolusu kaseti ortaya çıkınca daha da panikledi. Savcılığa verildikten sonra adli emanete alınan 45 adet VHS video kasette neler kayıtlı olduğu henüz belirlenmedi. Savcının yapacağı incelemenin ardından bu kasetlerin müşterilerin görüntülerinden mi oluştuğu yoksa ticari kasetler mi olduğu da ortaya çıkacak. Türk sosyetesi DGM'ye, olayı soruşturan savcı Mehmet Süslü tarafından ifade için çağrılma korkusu yaşıyor.

Korkmaları da boşuna değil. Çünkü Natali'nin evlerinde yapılan aramalar Rus Mama'nın sosyetenin sırtından epey para kazandığını gösterdi.

KGB tecrübesi işine yaramış
Fuhuş şebekesini KGB'nin hücre ev sistemine göre kurmuş

KGB'ye çalıştığı 1.5 yıl içinde aldığı eğitim Natali'nin çalışma stilini de biçimlendirmiş. Ajanlık tecrübesi sayesinde uzunca bir süre polisin dikkatini çekmeden kadın satmayı başaran Natali Karakuş, gizli teşkilatların kullandığı hücre evler yöntemini uygulamış. Kentin değişik kesimlerinde kiraladığı evlerde "kızları"nı üçerli, beşerli gruplar halinde çalıştıran Karakuş böylece hem kızların biraraya gelip gereğinden fazla samimi olmalarını, hem de fazla şey öğrenmelerini engellemiş.

CEP'LE TALİMAT
Ukrayna'da güzellik yarışması yaparak seçip getirdiği 21 kadının verdiği ifadeler Rus Mamanın güvenliğe gösterdiği titizliği ispatlıyor. Kadınların ifadesine göre Rus Mama, İstanbul'a davet ettiği kızlara önce cep telefonu hediye ediyor.

Sonra kızlara fuhuş yapmaları halinde çok para kazanacaklarını anlatrak onları ikna ediyor. Daha sonra kızları hücre evlere ayrı ayrı yerleştiren Natali, cep telefonları aracılığıyla randevu yerlerini bildirerek kızları çalıştırıyor. Kızlar müşterilerden hiç para almıyorlar. Natali 300 ile 500 dolar arasında pazarladığı kızlara iş bitince 100 dolar ödüyor.

Böylece kızlar müşterilerle muhattap olmazken Natalie, en gizli zevklerini bile bildiği müşterilerini kril alfabesiyle yazdığı kırmızı kaplı defterine not ederek takip ediyor.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır