kapat

22.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Seyircilere davet


Tüm Beşiktaşlılar'ı basketbol takımlarının maçlarını salonda izlemeye çağrıyorum.

Seyircinin ve basketbolun azalmaya başladığı ligimizde, ortaya konan mücadeleyi ve formasını her noktasına kadar terleten sporcuları gurur ve mutluluk duyarak seyretmeleri için tüm Beşiktaşlılar'ı maçlara davet ediyorum.

Dünkü maç Beşiktaş'ın son zamanlardaki en iyi mücadelesiydi. Ülker'e top kaybı hariç istatistiklerin tümünde üstünlük sağlayarak rakiplerini yanlarına bile yaklaştırmadılar. Burada en dikkat çeken iki oyuncu, % 0şut isabetiyle 20 sayı üreten Blackwell ve hem rakibin uyguladığı alan savunmasını sayılarıyla çözmeye çalışan hem de savunmadaki katkısı ve topladığı 11 ribaund ile Onur Aydın idi.

Ülker ise tüm savunmaları denese bile basketbol adına önemli bir varlık üretemedi. Adam adama savunmadan alan savunmasına, oradan kombine savunmaya, oradan zone-press savunmaya geçmek bile hiçbir çözüm üretememenin göstergesi. Daha üç gün önce Olympiakos'u yenen takım bu değildi sanki.

Beşiktaş için dünkü maçta dile getirilmesi gereken eleştiri, birçok pozisyonda hakeme itiraz edilmesiydi. Siyah-beyazlılar, salon atmosferini dezavantaja dönüştürmek yerine, profesyonelce davranıp bunun pozitif etkilerinden faydalansa daha iyi olur.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır