kapat

22.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Atel
GÜNGÖR MENGİ
Pirus zaferi
Türkiye'de politika, kendini yok etmeye dolu dizgin gidiyor. Partiler, halkın gözünde vazgeçilmez yapılar değil artık.

ÇETİN ALTAN
Meclis'te Nazım Hikmet'le ilgili bir linç olayı
19 Şubat 1968 gecesi. İçişleri Bakanlığı'nın bütçe görüşmelerinde, Meclis salonundaki bir linç olayına ait Tutanak kayıtları:"İçişleri Bakanı Faruk Sükan:- Çetin Altan, siz Türk mahkemelerinin mahkum ettiği...

CAN ATAKLI
İnanılmaz bir çadır...
Havalanına gidip gelirken, ne zamandır dikkatimi çekiyordu, CNR Fuarcılık'ın bulunduğu alanda üç tepeli dev bir çadır yapılıyor. Bir keresinde "Nedir bu?" diye sormuştum. "Maydanoz çadırı" dediler. Şaşırıyor insan tabii, sonra anladım, Maydanoz firma ismi, radyosu var, restoranı var, bu çadır da konser ve gösteriler için yapılıyormuş.

MURAT BİRSEL
İncetahtacı için herkes çok üzgün
Fazilet Partisi Milletvekili Bedri İncetahtacı'nın vefat haberi tanıyanlarını yasa boğdu. Tanımayanlara tanıtmak da bize düşen acı görev!Genç, sempatik, sevimli, aydın, medeni...

İPEK CEM
Teknoloji savaşları
Dünya doğal afetler ve gerçek savaşlarla çalkalanadursun, teknoloji sektöründeki çatışmalar ise strateji, para ve güç kulvarlarında yapılıyor. Yeni teknolojiler, bizlere hız, rahatlık ve kullanım kolaylığı sağlayan ek lüksler olarak giriyor.

YAVUZ DONAT
Bilkent'ten telefon var
Sarışın güzel kadın sabah erkenden kalktı... Gazetelere göz gezdirdi... Sonra saatine baktı... 08.30. Ve telefona uzandı.Dün "DYP kongresini" yazmıştık.

CAN DÜNDAR
Seçim ve medya
Parti liderleri, seçim zaferlerinden medyaya pay çıkarmasalar da, hezimetlerde kusuru hep medyada ararlar.

ŞÜKRÜ KIZILOT
Toplanamayan vergi 5 katrilyon
Önceki yıllar ve 1999 yılının ilk 10 ayı itibariyle, tahsil edilemeyen vergi ve bunun gecikme zammı yaklaşık 5 katrilyon liraya ulaştı. Devletin, para bulmak için dokuz takla attığı şu dönemde, 5 katrilyon lira vadesi geçmiş alacağının olması da çok ilginç.

SEDAT SERTOĞLU
Demirel anladı
Rauf Tamer Cumartesi günü, "Gittiler ve kaldık biz bize" dedikten sonra, Ankara'dan artık müthiş bir performans beklediğini yazdı..

RAUF TAMER
Revizyon...
Önce Köksal Toptan'ı, kutlarım.Hem medeni cesaretinden, hem demokratik olgunluğundan, hem de aldığı 280 oy'dan ötürü... Çünkü bir kongrede, Genel Başkan'a rağmen alınan 280 oy, hiç de az sayılmaz.

AHMET VARDAR
Buyrun cenaze namazına!...
Maruz kaldığımız büyük depremler sonrası neler yaptık?... Bu akıl almaz korkunç felaket sırasında verdiğimiz kayıpları, uğradığımız zararları peşpeşe yazdık ama aklımız başımıza bir türlü gelmedi. Hala havanda su dövüyoruz...

ABDURRAHMAN YILDIRIM
Uzlaşalım, kurtulalım
TÜSİAD Ekonomik ve Mali İşler Kurulu Başkanı Korkmaz İlkorur Türkiye'nin temel sorunlarını aşmak için toplumsal uzlaşmaya ihtiyaç duyduğunu belirtti.

YAZARLAR E-POSTA LİSTESİ

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır