kapat

22.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Maddi konuların ön planda olacağı bugün fazla para harcamaktan rahatsız olabilir ve alacak-verecek gibi konular yüzünden huzursuzluk duyabilirsiniz. Beklemediğiniz masrafların bütçenizde güçlük yaratması mümkün.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Burcunuzdaki Ay'ın durumu size her konuda girişimci ama ayakları yere basan bir tavır getiriyor. Aşırı duyarlı yapınız duygusal karmaşaya neden olabilir fakat sakin görünebilirsiniz. Küçük sorunları gözünüzde büyütmeye meyillisiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) İç gerilimleriniz yüzünden sıkıntılı anlar geçirmeniz mümkün. Bugün sorunlarınızdan kaçma eğilimi gösterebilirsiniz. Sizi bu durumdan kurtaracak güzel gelişmeler sosyal yaşamınızda veya aşk konusnda gündeme gelebilir.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Arkadaş çevrenizde sorumluluk duygunuzun artacağı fakat anlaşılamamaktan yakınacağınız bir gün. İçe dönüklüğünüz yanlış anlaşılabilir. Organize çalışmalarınızdan beklediğiniz sonuçları alamamanız hayal kırıklığı yaratabilir.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Bugün meslek yaşantınızdaki bazı gelişmeler sizi sıkıntıya sokabilecek nitelikte olabilir. Otoritelerle anlaşma konusunda güçlük çekebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınız size destek olarak sorunlarınızı çözmenize yardımcı olabilirler.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Uzak mesafeli bağlantılarınızdan beklediğiniz haberlerin gelmeyişi yüzünden sıkıntı çekebilirsiniz. Ticari ilişkilerinizde zorlanmalar yaşayabilir ama üstesinden gelebilirsiniz. Yeni konularla ilgilenmek için iyi bir zaman.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Bugün ortak çalışmalarınızın kazançlarıyla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bu alanlarda bazı maddi sorunların gündeme gelmesi canınızı sıkabilir. Duygusal bakımdan kendinizi baskılama ve içinize atma eğiliminizi aşmalısınız.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Karşıt burcunuz Boğa'da yer alan Ay bugün ikili ilişkileriniz konusunda karmaşık bir tutum sergilemenize neden olabilir. Fikirlerinizdeki ayrılıkların tartışmalara yol açması mümkün. İşbirliği konusunda duygusallığa kapılmayın.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Sağlığınız konusunda hassasiyetler yaşayabileceğiniz bir gün. İlaç kullanma ve bilmediğiniz tedavileri uygulama konusunda dikkatli davranmalısınız. Yaşadığınız mekânları düzenleme konusunda güçlük çekebilirirsiniz.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Çocuklarınız ve sevdiklerinizle ilişkilerinizde aşırı ciddi davranabileceğiniz bir gün. Söylemek istediklerinizi içinize atma eğilimi gösterebilirsiniz. Kendinizi sevgi konusunda baskılamanız sosyal yaşamdan uzaklaşmanıza neden olabilir.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Aile yaşantınız ve güvenliğiniz konusunda geçmişten kaynaklanan bazı problemler tekrar ortaya çıkabilir. Bunları tek başınıza çözümlemek isteyebilirsiniz. Yaşantınızın olumsuz etkilenmemesi için sorununuzu paylaşmalısınız.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) İletişim konusunda yoğunluk yaşayabilir fakat bundan rahatsız olabilirsiniz. Beklediğiniz haberlerin gecikmesi veya ziyaretlerinizin ertelenmesi mümkün. Randevularınız ve iş görüşmeleriniz konusunda aşırı temkinli davranın.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır