kapat

22.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Unuttuk!

İki takımın da ismi büyük. Bir 45 dakika izledik, Amatör Küme maçına gitseydim daha çok keyif alırdım. Koca bir ilk yarı çok kötü geçti. Bu kadar seyirci, bu kadar para, hepsi boşa... İkinci yarı başladı, dakika 47, Trabzonspor'un golü... Fevzi mi attı, Selahattin mi, tartışılır. "Oh!" dedik, şimdi artık güzel maç olacak... Nerede? Dört dakika sonra bu sefer Trabzon mu yedi, Ahmet Dursun mu attı, bir gol... Yine ilk yarıya döndük. Yavan bir maç.

Almanlar kollanıyor mu?
Trabzon bazı maçlarda iyi oynamadı. Ama iyi mücadele etti. Yenilir, yener... Ancak Karadenizliliğin o karakteristik özelliğini dün geceki mücadeleleriyle gösterdiler. Bu Trabzon takımı eğer sonuna kadar zorlarsa başarılı olur. Yoksa şampiyonluk hayâl... Hami'nin ağırlığını koyması gerekir. Ama başka işlerle uğraştığı için yoruluyor, yıpranıyor. Bütün gücünü sahada kullanması gerekir.

Beşiktaş ihtiyaç olduğu için üç adet ara transfer yaptı. Alınan futbolcular takımlarında şu ana kadar oynadılar, yani antrenmanlarını da yaptılar. Eğer oynatmayacaksan, "Beşiktaş'a adapte olmalarını bekliyorum" diyorsan, üçünü de oynatmazsın... Ama Halilagiç'i oynatıp da, özellikle sahanda oynadığın bu maçta hücumu düşünmek istiyorsan, sana en fazla gerekli olan Bayram ile Murat Alaçayır ile niye başlamazsın?

Deplasmanda oynar da, sadece Halilagiç'le başlarsan "evet". Ama ille de sağ tarafta hemşehrin Schaffer'ı oynatacaksın diye Murat Alaçayır'ı kullanmazsan, "hayır"...

Fevzi'nin eşine tavsiye
Kaleci Fevzi için de iki laf etmek isterim. İyi oynadığı maçtan hemen sonra eşinle boy boy fotoğraflar çektirmen gereksiz. Sen devamlı iyi oynamaya mecbursun. Çünkü büyük takımda oynuyorsun. Sporcuların eşleri görünmeyen kahramanlardır. Benden sana tavsiye, pek öne çıkarma... Futbolda dün, mazidir. Hep bu anı yaşarsın...

Oğuz Sarvan bu fındık-fıstık maçı leblebi gibi yönetti. Aslında deprem dedik, milli maç dedik, ama bir şeyi unuttuk. Lig güme gitti. İnşallah ilerleyen haftalarda tempoyu bulur, onu da hatırlarız.

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır