kapat

20.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Adnan'ı çökerten kadın
"Şantajcı Hoca"nın müritlerinin seks tuzağına düşürdüğü Ebru Şimşek ilaçlı kola verip video kaseti çeken Adnan Oktar için "Beni seyredip zevk alıyordu.. O adam tam bir sapık. Allah cezasını verdi" dedi

1994 yılında haber magazin gündeminde bomba gibi patlamıştı. Sunucu Ebru Şimşek'in parayla fuhuş yaparken çekildiği iddia edilen görüntüleri, bir magazin dergisinde yer aldı. Bu görüntüler, Adnan Oktar ve müritleri tarafından çekilmişti. Olaydan sonra Şimşek'in hayatı altüst oldu. Ve geçtiğimiz günlerde Adnan Hoca ve çetesinin yakalanmasıyla, Şimşek'in adı yine gündeme geldi. Ve Şimşek, 5 yıl sonra kendi ifadesi ile rahata erdi, "Allah kötünün, yani Adnan Hoca'nın cezasını verdi". Şimşek, Adnan Hoca'nın haremini, zorla çekilen görüntüleri ve bu beladan nasıl kurtulduğunu anlattı.

Oktar ile nasıl tanıştınız?

"Mankenliğe 16 yaşında Ankara'da başladım. Sonra İstanbul'a geldim ve 1994 Türkiye Güzellik Yarışması'na girdim. Hemen sonra 'Felekten Bir Gece' isminde bir eğlence programı sunmaya başladım. Adnan Oktar Beyefendi, beni televizyonda görüp çok beğenmiş, haremine almak istemiş. Ve beni elde etmek için birtakım tezgâhlar yapılmaya başlanmış."

Ne gibi tezgahlar?

"Müridi Ahmet Murat görevlendirilmiş. Ahmet ile bir tesadüfen bir barda tanıştım. Meğer onların yaptığı planlanmış bir şey. Tanıştıktan sonra belli bir süre Ahmet ile arkadaşlığım oldu, çünkü ondan hoşlanmıştım. Meğerse benim sonradan öğrendiğim bir kaide varmış. Bir bayanın önce Oktar tadına bakar, daha sonra bütün müritleri kendilerine göre kıydıkları imam nikâhı ile o kadın ile ilişkiye girerlermiş..."

Nasıl sunuldunuz?

"Ahmet'in Oktar'ın müridi olduğunu bilmiyordum. Bir gün bana, 'Bir arkadaşımın doğumgünü var. Evine gidelim mi?' dedi. O şekilde gittim. Ve gittiğimde karşıma Oktar çıktı. O zamana kadar onun resimlerini bile görmemiştim. O gün meğerse Oktar'a sunulma günümmüş. Çok kötü olaylar yaşadım. Tahmin edemezsiniz."

Peki eve gittiğinizde neler yaşadınız?

"Gittiğim ev, inanılmaz teknolojik aletler ile korunan bir evdi. Adnan Oktar, benimle birlikte olmak istediğini, beni çok sevdiğini ve çok beğendiğini söyledi. Ve sonra bana 'Bacıların arasına katılacaksın' dedi...

Bacılar dediği kimlerdi?

"Bacı kelimesi onlarda 'Harem' anlamına geliyor. Adnan Oktar'ın hareminde bir sürü kız vardı. Hepsinin tırnakları uzun, ojeli, hepsi son derece şık, bakımlı ve seksi giyimliydi. Hepsinin minicik etekleri vardı. Oktar sürekli benimle birlikte olmak istediğini söylüyordu ve bana 'Pijamalarını al gel. Bu evde benimle yaşayacaksın' diyordu. Beni bırakmayacağını söylemeye başladı. Gitmek istediğimi söylediğimde tehdit ediyorlardı. Sonra silah zoruyla benden birtakım görüntüler elde ettiler. Daha doğrusu 'Bu evden ya ölün çıkar ya da bizim dediklerimizi yaparsın' diyerek soyunmuş halimi çektiler. Çıplak vaziyette bir yatağa oturttular ve yapmam gerekenleri söylediler."

İçkinize ilaç atıldığı doğru mu?

"Evet içkime ilaç koymuşlar. Öğrendiğim kadarıyla "Aparkan" isminde bir ilaçmış bu..."

Bu ilacın etkisi nasıldı?

"İlacın etkisi şöyle; deli gibi olmuştum. Bir gülüyor, bir ağlıyordum. İlacı içtikten üç-dört gün sonra hafızam yerine gelmeye başladı. Ne yaptıklarını ancak birkaç gün sonra hatırlamaya başladım. İşte bu ilaç sayesinde bu görüntüleri elde ettiler. Para karşılığında aşk yaptığımı yaydılar. Aslında yanımdaki insan ile cinsel ilişkiye dahi girmemiştim. Ahmet'in üstü çıplak altında kot pantolonu vardı... Pantolonunu dahi çıkarmamıştı. Sonra beni serbest bıraktılar."

Neler hissediyorsunuz?

"Allah'ın adaleti yerini buldu. Ben bu adamın bir gün yakalanacağına hiç inanamıyordum. Hani 'Kötüye bir şey olmaz' derler ya. Saadettin Tantan'dan Allah razı olsun. Artı Emniyet Teşkilatı. Şu anda kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum. Allah o adamın belasını versin. Onun kalbinin pisliği yüzüne yansımış. Pis suratı ve yılan gibi bakışları nasıl bir adam olduğunu anlatıyor. Bu adamın öbür tarafta hiç yeri yok, çünkü bütün bu işleri din kisvesi altında yapıyor. Şantajla para kazanıyor. Bütün bu zenginliği şantaj sayesinde elde etti."

Kaç tane bacısı vardı?

"Adnan Oktar'ın birlikte olduğu bir kadın grubu vardı. Bu grupta 50 kadın varmış. Yani birlikte olduğu kadın sayısı 50. Bir de başka bir kadın grubu vardı. O kadınlar da, müritleri ile birlikte olurmuş. Ve hepsi de ters ilişkiye girermiş. Normal ilişkiye kimse girmezmiş. Adnan Oktar benimle ilişkiye girmedi. Zorla bana sahip olmadı. Sadece ölüm tehdidi alıyordum. O kadar. Sadece benim çıplak görüntülerim çekilirken Adnan Oktar odadaydı. Çekimi o yönlendiriyordu. O görüntülerim çekilirken seyretmekten zevk aldı. Bunu hissettim. Sapık. Ötesi yok. Fıtığını görünce kaçmanıza gerek yok. İnsan yüzünü görünce de kaçmak istiyor."

Son olarak neler söylemek istersiniz?

"Genç kızlardan tek isteğim, 18-19 yaşlarda kan deli akar. Kendilerini dizginlesinler. Ve arkadaşlarını çok dikatli seçsinler."


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır