kapat

20.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Burcunuzdaki Ay'ın Neptün ve Pluton'la gerçekleştirdiği rahat açılar duygularınızın derinine inebileceğiniz bir günde bulunduğunuza işaret ediyor. Her zamankinden daha iyi hissedebilir ve sezgilerinize güvenebilirsiniz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Burcunuzdaki Satürn'ün Merkür'le oluşturduğu karşıt açı, özellikle ilişkilerinize ciddi ve pratik yaklaşımlar içinde olabileceğinizi açıklıyor. Bakış açınızın ileriyi etkileyebileceği görülüyor. İlerisi için planlar yapabilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Koç burcunda bulunan Ay, bugün arkadaşlarınızla duygusal iletişiminizin yüksek olabileceğini açıklıyor. Grup çalışmalarında üretici ve yaratıcı olabileceğiniz bir gündesiniz. İdeallerinize sarılmalısınız.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) İş yaşantınızda çalışkan tutumunuzla gözönünde olabileceğiniz bir gün. Kariyeriniz için ev yaşatınızı ve ailenizi ihmal edebilir, aile ziyaretlerinden kaçınabilirsiniz. İşbirlikleriniz konusunda esnek davranmaya dikkat edin.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Kendinizi yeni konulara açık hissedebileceğiniz bir gün. Yabancılarla yapacağınız görüşmeler ve tanışmalar size yolculuk fırsatları getirebilir. Maddeyle ilgili kararlar alırken güvendiğiniz kişilere danışabilirsiniz.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Düzenli ve titiz çalışmalarınızın karşılığını maddi boyutta görebileceğiniz verimli bir gün. Parayla ilgili projelerinizi hayata geçirebilmek için uygun fırsatlar sözkonusu. Aşırı çalışmak sağlığınızı ihmal etmenize neden olabilir.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Burcunuzdaki Venüs'ün Ay'la karşıt açısı, kendinizi sosyal ortamlarda rahat hissedemeyeceğinizi belirtiyor. Eşinizin veya ortağınızın işbirliğine ihtiyaç duyabilir fakat gerekli desteği göremeyebilirsiniz. Alınganlıktan kaçının.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) İkili ilişkilerinizde aşırı duyarlı ve tepkisel davranabileceğiniz bir gün. Sevdiklerinizin sizi ihmal ettiğini düşünmek onlara karşı agresif davranmanıza yol açabilir. Misafirlerden ve ziyaretlerden sıkılabileceğiniz görülüyor.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Aileniz ve çocuklarınıza zaman ayırmak isteyebileceğiniz bir gün. Sevdiklerinizle bir araya gelerek eğlenceli ortamlarda bulunabilirsiniz. Romantik ilişkilerinizde kalbinizi çarptıracak hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Kendinizi evinizde rahat hissedebileceğiniz ve kişisel konulara ağırlık vermek isteyebileceğiniz bir gün. Eşinizle ve aile fertleriyle uyum sorunları yaşayabilirsiniz. Sevdiklerinize sinirli davranışlarda bulunmanız mümkün.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) İlişkilerinizde aktif olmak isteyeceğiniz ve iletişime ağırlık verebileceğiniz bir gün. Derinlemesine inceleme gerektiren konularla ilgilenebilir, araştırmalarınız için bilgi toplayabilirsiniz. Sevdiklerinize ilgisiz olmayın.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Maddi konularda hızlı gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gün. Kaynaklarınızı değerlendirirken ani kararlar almamaya ve aşırı rahat davranmamaya özen gösterin. Çevresel ilişkilerinizde arkadaşlarınızdan yardım görebilirsiniz.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır