kapat

03.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İNTERNET SEPETİ

* Üniversiteye hazırlanan gençlere özel danışman
Üniversiteye girebilmek herkesin hayalidir. Son senelerde sistemin değişmesinden dolayı bazı sorunlarla karşılaşılsa da, o hayalden hiç vazgeçilmez. Biz de üniversite sınavına hazırlanan gençlere katkıda bulunabilmek için webokul sitesini tanıtmak istedi. Bu sitede, eğitim bilgileri, konulara özel sınavların yanı sıra öğrencilerin velilerine yönelik danışmanlık bilgileri yer alıyor. 1 Kasım'dan itibaren hizmete girecek olan site, Aralık ayından itibaren abonelik sistemiyle çalışmaya başlayacak.

http://www.webokul.com

* Fransa'ya gidemiyorsanız havasını koklayın
Farklı bir ülkedir Fransa. Kültürü, tarihi, şarabı ve özellikle aşklar kenti Paris bize hep çekici gelmiştir. İşte size güzel bir fırsat. Bundan sonra frnews sitesine girerek, Fransa'da olup biten herşeyi öğrenebiliceksiniz. Bu siteden, Fransız dergilerine, televizyonlarına ve gazetelerine gözatabileceksiniz. Fransa'da meydana gelen tüm olaylardan anında haberiniz olacak. Böylece Fransa'ya gidemeseniz de oranın havasını koklama imkânınız olacak.

http://www.fr.news.com

* Resim meraklıları bu siteyi kaçırmayın
Sanata, özellikle de resime meraklıysanız, size çok farklı bir site öneriyoruz: artchive. Bu sitede Dali'den Picasso'ya kadar birçok ünlü ressamın eserlerini bulabilirsiniz. Artık Louvre Müzesi'ne gidemiyorum diye hayıflanmayacaksınız. Çünkü, orada sergilenen hemen hemen tüm eserler artchive sitesinde. Haydi durmayın, girin artchive sitesine, sanat dünyasında sörf yapmaya başlayın.

http://www.artchive.com


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır