kapat

03.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Bugün kafanıza takılan konuları ve günlük işlerinizde aksayan ayrıntıları gözden geçirebilirsiniz. Yeni konularla ilgilenebilmek için önce eskilerini elemek gerektiğini düşünerek hareket etmenizde fayda var.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Bugün kendinizi rahatlatmak için alışveriş yapabilir, yaratıcılığınızı tasarım gibi konularda ortaya çıkartabilirsiniz. Ay'ın burcunuzdaki Satürn'le oluşturduğu olumlu açı, olgun kişilerden destek görebileceğinize işaret ediyor.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Bugün ailevi konularda aşırı hassas davranabilir, akrabalarınızla tartışmalar yaşayabilirsiniz. Sonradan pişman olacağınızı ve bir hiç uğruna kırgınlıklar yaşayabileceğinizi düşünerek kontrolü elden bırakmamaya çalışmalısınız.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Bugün yakın çevrenize yapabileceğiniz geziler ticaret ve eğitim amaçlı olabilir. Sevdiğiniz akrabalarınız, kardeşleriniz ve komşularınızla iyi bir iletişim içinde bulunabileceğiniz görülüyor. İlişkilerinize biraz özen göstermelisiniz.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Para konusunda şanslı olabileceğiniz bu gün, lüks için masraf yapmaya eğilimli olabilirsiniz. Sağlam yatırımlarınızdan beklenmedik kâr elde etmek şevkinizi arttırabilir fakat risk almaktan kaçınmalısınız.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Burcunuzdaki Ay'ın Satürn'le oluşturduğu olumlu açı, sosyal yaşamınızda saygı görebileğiniz ortamlarda bulunabileceğinize işaret ediyor. Aşk hayatınızda olgun ve ağırbaşlı davranma eğilimindesiniz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Kişisel problemlerinizi halledebilmek için kendinizle başbaşa kalma eğiliminde olabileceğiniz bir gündesiniz. Bilinçaltınızı olumlu yönlendirebilmek için huzur verici aktivitelere yönelebilirsiniz. Kendinize zaman zaman vakit ayırın.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Arkadaş çevrenizden gelebilecek tepkilere olumlu yaklaşmanız olayları istediğiniz gibi yönlendirmede yardımcı olabilir. İdealleriniz doğrultusunda plan yapabilir ve geleceğinizi bu doğrultuda yönlendirebilirsiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Rekabet gerektiren konularla ilgilenebilir, üstlerinizle işinizin detaylarını tartışabileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz. Fikirleriniz konusunda ısrar etmek gerginliğe neden olabileceğinden dikkatli olmalısınız.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Dini, psikolojik ve felsefi konularla ilgilenebileceğiniz ve hayata geniş bir yaklaşım içinde olabileceğiniz bir gün. Uzak yerlerle olan eğitim ve ticari bağlantılarınızdan sonuçlar alabilirsiniz. İletişime açık olun.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Duygularınızı açıklamakta güçlük çekebileceğiniz bu gün, paylaşımlarınız konusunda hassas davranabilirsiniz. Kızdığınız konuları içinizde biriktirmeyip açığa vurmayı denemelisiniz. Biriken duygular daha sonra problem yaratabilir.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Güçlü sosyal ilişkilerinizin yararını her konuda görebilirsiniz. Karşıt burcunuz Başak'ta bulunan Ay, işbirliği ve ortaklık konularında uyumlu davranma eğiliminde olabileceğinizi gösteriyor. Duygularınız ağır basabilir, dikkatli olun!


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır