kapat

03.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ben kimin hocasıyım?
Yıldız oyuncunun sürekli gündemde kalmasından rahatsız olduğunu söyleyen Çek hoca, "Kafam karıştı; F.Bahçe'yi mi çalıştırıyorum, Sergen'i mi?" diye sordu

F.Bahçe Teknik Direktörü Zeman, sabah idmanından sonra yaptığı basın toplantısında, kendisine Sergen'le ilgili soru sorulmasına kızdı.

Türkiye'ye geldiğinden bu yana yıldız oyuncunun gündemde olduğunu belirten Zeman, "Sürekli olarak bu konu konuşulunca kafam karıştı. Acaba F.Bahçe'yi mi çalıştırıyorum, Sergen'i mi?" dedi ve habercilere şöyle sordu: "Sizin için F.Bahçe mi önemli yoksa Sergen mi?"

Yıldız oyuncunun şu anda idmanlara zorlukla çıktığını söyleyen F.Bahçe'nin patronu, "Fizik ve kafa olarak takıma katılması için çalışmalara çıkartıyorum. Mantıken çıkmaması gerekiyor" dedi.

Tayfun gitmemeli
Zeman, Real Sociedad'dan teklif alan ve bunu değerlendirmek isteyen Tayfun'un da takımda kalması gerektiğini ifade ederek, "Tayfun Avrupa'nın en iyi liglerinden birinde oynama şansı yakaladı. Gitmek istemesine saygı duyuyorum. Ama bu aşamada kalmasından yanayım. Kulüp yönetiminin bu konuda yardımcı olacağını umuyorum" ifadesini kullandı.

İtalyanlar'ın gözdesi
Dün Milan maçı için İstanbul'a gelen İtalyan gazeteciler sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Zeman'la görüşmek için Dereağzı'na akın ettiler. Gazeteciler Çek hoca ile röportaj yaptılar. Milan Teknik Direktörü Zacceroni de Zeman'ı kahve içmeye davet etti.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır