kapat

03.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Duman müstakbel Hollywood yıldızı
Dünya kadınlarının ortak dili Cosmopolitan'ın Kasım sayısında, gazetemiz yazarlarından; 'on parmakta on marifet' Selahattin Duman'ın, yönetmen Sinan Çetin'le çevirdiği son filmi ve sinema kariyeri üzerine yapılmış bir röportaj yer alıyor.

Oynadığı reklam filmlerinden ve kendi deyimiyle; "bir iki saniye gözüküp kaybolduğu filmlerden" sonra, 'Romantik' adlı sinema filminde, Okan Bayülgen ve Teoman'la birlikte başrolde Duman ve bir emniyet amirini canlandırıyor...

Hulusi Kentmen gibi bir komiser misiniz filmde?
Duman: "O başka bir sinemaydı. O komiser hiç olmayan bir tipti; kavgalıları barıştırır, aşıkları buluşturur, gençlere nasihat eder... Bu gerçek bir polis şefi."

Oyunculuğunuzu nasıl buluyorsunuz?
Duman: "Ben oyuncu değilim. Benimki arkadaşlarımın bana yaptığı bir güzellik. Merakımı biliyorlar, 'gel oyna' diyorlar. En iyi oynadığım rol 'Fazla abonmanınız var mı abi' rolüdür. İlk defa Sinan uzun bir rol verdi bana... Ona göre ben iyi oyuncuymuşum; her sahneden sonra 'Selom!' diye kucakladı beni. Okan'a fırça attı..."

Bunun ardı gelecek mi, 'fantezi' yaşıyor gibisiniz?
Duman: "Evet. Şunu da söyleyeyim: Günün birinde Amerika'da film çevirdiğimi duyarsanız, şaşırmayın! Ciddi söylüyorum, teklif var. Hollywood'dan birkaç starla bir film... Deprem olmasaydı mekan bakmaya, anlaşmaya gidiyorduk... Proje gelecek yıla kaldı."


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır