kapat

03.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kaşığı böyle eğdi
İstanbul'da müthiş bir gösteri sunan İsrailli Uri Geller, enerjisiyle çelik kaşıkları büküp, hareket eden nesneleri durdurdu

Dünya Kardeşlik Birliği Mevlana Yüce Vakfı'nın "Dünden Bugüne Kozmik Enerjilerin İnsan Bilincine Etkileri" konulu paneline katılan İsrailli Uri Geller, muhteşem bir gösteri sundu. Cemal Reşit Rey Kongre Salonu'nda gerçekleştirilen gösteride kozmik gücünü kullanan Uri Geller, eline aldığı çelik kaşıkları sanki plastik kaşıkmış gibi önce eğdi, sonra da kırdı. Prof. Dr. Tolga Yarman'ın yönettiği panelin ardından davetlilerin karşısına çıkan Uri Geller, masanın üstünde dönen bir ruleti de enerjisiyle durdurmayı başardı. İki bayanın eşliğinde bu şovu gerçekleştiren İsrailli Geller, izleyenlerden büyük alkış aldı.

BIG BEN'İ DURDURDU
Daha önce de Londra'da büyük saat kulesi Big Ben'i ve hareket halindeki bir teleferiği durduran Uri Geller, bu gücünün kaynağını çocukluğunda başından geçen bir olaya bağlıyor. Bu gücü 4 yaşındayken kazandığını belirten Geller, sözlerine şöyle devam ediyor: "Evimizin bahçesinde dolaşırken bir ışık kümesi başıma çarptı ve kendimde bir değişiklik hissettim. Akşam yemek yerken elimdeki kaşık birden büküldü. O zamanlar bunu tüm çocukların yapabileciğini düşünüyordum. Zamanla bunun sadece bana özgü olduğunu anladım."


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır