kapat

03.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
microbanner
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISA KISA KISA

Kentbank'a yeni genel müdür
Kentbank'ta murahhas azalığa atanan Cevdet Erkanlı'dan boşalan genel müdürlük görevine, vekaleten Hilmi Yazan getirildi. 23 Aralık 1997 tarihinden bu yana Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Erkanlı'nın, yerine vekaleten atanan bankanın Murahhas Azası ve Yönetim Kurulu Üyesi Hilmi Yazan'ın, bankacılıkta 9 yıllık tecrübesi bulunuyor.

Finansbank Auto Show 99'da
Finansbank 4-14 Kasım tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Auto Show 99'da müşterilerine sunduğu otomobil kredilerini tanıtacak. Bankadan yapılan açıklamada kişiye özel ödeme seçenekleri ile ister TL, isterse dövize endeksli oto finans kredisi taleplerinin bir gün içinde yanıtlandığı belirtildi.

Asist Line'dan asistans hizmeti
İlk Türk asistans şirketi Assist Line hizmete girdi. Yönetim Kurul Başkanlığı'nı Metin Öztürk'ün yaptığı şirket, hizmet sektöründe yer alan firmaların satış sonrası sunduğu ek hizmetlere destek olacak. Asistans hizmeti Türkiye'de en yaygın olarak sigorta, finans ve otomotiv sektörlerinde kullanılıyor. Örneğin arabası yolda kalan, evinde camı kırılan sigorta şirketinin müşterisi asistans şirketini arayarak, sornun giderilmesini sağlıyor.

Martı Denizcilik'in iflası istendi
Bir dönem TOBB Deniz Ticaret Odaları Konsey Başkanlığı yapan ünlü armatör Erol Yücel'in de sahipleri arasında olduğu Martı Denizcilik'e bağlı 3 şirketin iflası istendi. Çeşitli bankalara olan 120 milyon dolarlık borçlarını ödeyemeyen şirketler için Beyoğlu 2. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde iflas isteminde bulunuldu. Talebi kabul eden Mahkeme, dosyayı Beyoğlu İflas Müdürlüğü'ne gönderdi. Alacağı bulunan şirket temsilcileri, Beyoğlu İflas Müdürlüğü'nde önümüzdeki günlerde yapılacak toplantıda davanın bundan sonraki seyrini tartışacak.

Tebernüş KİREÇCİ

Migros'tan çok amaçlı mağaza
Migros, Antalya'da Türkiye'nin en büyük üçüncü modern alışveriş mağazasının temelini, önümüzdeki ay içinde atacak. Antalya Hasan Subaşı Kültür Parkı ve Fuar Alanı 2. Kısım bölümünde yapılacak olan 5 M'li alışveriş merkezinin projesiyle ilgili tüm sorunlar çözümlendi. 50 bin metrekarelik bir alanda kurulacak alışveriş merkezinde, tekstilden oyuncağa, fast-fooddan kozmetiğe kadar yüz civarında reyon yer alacak. Türkiye'nin en büyük üçüncü alışveriş merkezi olacak Antalya Migros, 30 milyon dolara malolacak ve 16 ayda tamamlanacak.

Akdeniz ile AB elele
AB-Akdeniz Ekonomik ve Sosyal Konseyler Zirvesi'nin beşincisi Antalya'da yapılıyor. Zirve'de Akdeniz ülkeleri ile AB arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine çalışılacak.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır