kapat

22.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
TRANSFERLER

* Interbank'ın yeni genel müdürü: Sibel Tümay
Interbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcılığı'na Sibel Tümay getirildi. Sibel Tümay'ın bundan önce Interbank'taki görevi ise Merkez Şube'den sorumlu genel müdürü yardımcılığı idi. 1 Aralık 1983'te Bursa Şubesi'nde Kredi Pazarlama Yetkilisi olarak işe başlayan Tümay, daha sonra sırasıyla Fon Grubu'nda Yönetmenlik, İzmir Şube Müdürlüğü ve Güneşli Şube Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

* Oracle'ın bilgi sermayesi Göğüş'e emanet
Oracle Türkiye'de İş Yönetim Sistemleri Müdürü görevini 1993'ten bu yana başarıyla yürüten İbrahim Göğüş, Oracle EMEA (Avrupa, Ortadoğu, Afrika) Bölgesi Bilgi Yönetimi Direktörlüğü'ne atandı. Göğüş, kuruluşların bilgi sermayelerinin finansal başarı ölçütü olarak değerlendirilmeye başlandığı günümüzde, giderek ön palana çıkan Bilg Yönetimi yaklaşımının Oracle bünyesinde yaygınlaştırılmasından sorumlu olacak.

* Deloitte and Touche'un yeni ortağı: Beydüz
Deloitte and Touche şirketinde, TEAŞ, TEDAŞ, Erdemir, Petkim ve POAŞ'ın denetimlerinden sorumlu direktör olarak görev alan Bülent Beydüz ortaklığa terfi etti. Özelleştirme projelerinde geniş deneyim sahibi olan Beydüz, Deloitte and Touche'da Kamu İktisadi Teşekkülleri ile Sermaye Piyasası Kurumu'na tabi şirketlerin denetimlerinden sorumlu bulunuyor.

* Turkcell'e yeni Teknik Grup Koordinatörü
Turkcell'in şebeke planlama, yatırımlar, teknik operasyon ve yeni teknoloji geliştirmeden sorumlu Teknik Grup Direktörlüğü'ne Ruhi Doğusoy getirildi. Ortadoğu Teknik Üniversitesi Mühendisilik Fakültesi mezunu olan Doğusoy, Chrysler Truck, Kiska İnşaat, Çimtaş ve ENKA'dan sonra 1989-1999 yılları arasında Ericsson'un birçok biriminde görev aldı.

* Zerrin Tezel Departman Medya'ya geçti
TÜSİAD'da 1994-1998 yılları arasında Teknoloji ve Kalite Yönetimi Uzman Yardımcısı olarak çalışan Zerrin Tezel, Kalite ve Kurumsal Çalışmalar Koordinatörü olarak Departman Medya İletişim'e katıldı. Çalışma hayatına Boğaziçi Üniversitesi Eğitimi Fakültesi Dekan Sekreteri olarak başlayan Tezel, 1990 yılında TÜSİAD'ın ekonomik araştırmalar bölümüne asistan olarak geçti. Tezel, TÜSİAD'dan 1998 yılında ayrıldı.

* Ege Yatırım'da görev değişimi
Egebank iştiraklerinden Ege Yatırım üst pozisyonunda gerçekleştirilen görev değişimi ile Genel Müdürlüğe Volkan Sarı atandı. Şirketin eski genel küdür İrfan Sakin ise Ege Yatırım Menkul Değerler, Ege Portföy Yönetimi ve Ege Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketlerinden sorumlu Sermaye Piyasası Şirketleri Grup Başkanı oldu.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır