kapat

22.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Burcunuzdaki Ay'ın Neptün ve Merkür ile oluşturduğu rahat açılar özellikle aşk konusunda ve sosyal hayatınızda olumlu etkiler yaratabilir. Bugün sevginizi gösterme ve hislerinizi açıklayabilme konusunda oldukça başarılısınız.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Bugün yaratıcılığınızın oldukça yüksek olabileceği ve enerjinizi planlama konularına harcayabileceğiniz bir gündesiniz. Eviniz ve sevdikleriniz için alışveriş yapmak isteyebilir fakat harcamalarınızda aşırıya kaçabilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) İdealist fikirlerinizle grup çalışmalarınızda dikkat çekebileceğiniz görülüyor. Arkadaşlarınızla aranızda alınacak kararlardan kaynaklanan tartışmalar çıkabilir. Maddi konuları yönlendirmedeki beceriniz çevrenize güven telkin ediyor.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Meslek yaşantınızda kendinizi gösterebileceğiniz bugün, planlama ve organizasyon konularında son derece başarılı olabilirsiniz. Beklenmedik mesleki gelişmelerin sizi oldukça sevindirebileceği ve güven kazandırabileceği görülüyor.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Koç burcundaki Ay'dan olumlu etkiler aldığınız bugün, zekanızdan her konuda faydalanmanız mümkün. Sözlerinizle karşınızdakileri etkileyebilme potansiyeliniz, aşk ve diğer konularda kendinizi gösterebileceğinizi belirtiyor.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Bugün sürüncemede kalmış işlerinizle ilgilenmek için zaman yaratabilir, ortak paylaşımlarınız konusunda aşırı hassas davranabilirsiniz. Cinsel dürtülerinizin kuvvetli olacağı bugün, gizli beğenileriniz ortaya çıkarak sizi şaşırtabilir.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Karşıt burcunuz Koç'ta bulunan Ay, bugün eşiniz ve ortaklarınızdan birçok konuda destek isteğinde olabileceğinize işaret ediyor. Kendinizi işbirlikleri sayesinde tamamlanmış hissedebilir ve sevdiklerinizin yardımıyla başarıya ulaşabilirsiniz.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Bugün sağlık konuları ön plana çıkabilir ve bu konularda ihmal etmiş olduğunuz işlerinizi yoluna koyabilirsiniz. Yaşadığınız ve çalıştığınız yeri yeniden düzenleme konusunda istekli olmanız ve çevrenizden destek almanız mümkün.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Kendinizi hevesli ve enerjik hissedebileceğiniz bugün, düşüncelerinizi gerçekleştirmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. Burcunuzda bulunan Pluton'un Ay'la oluşturduğu rahat açı çalışma ve sağlıkla ilgili konularda rahatlama getiriyor.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Yuvanızda yenilikler yapma isteği duyabileceğiniz ve ailenize karşı oldukça cömert davranabileceğiniz bir gündesiniz. Eşiniz ve ailenizle gezi ya da tatil planları yapmak için uygun fırsatları değerlendirebilir ve hazırlık yapabilirsiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) İletişim trafiğinizin oldukça yoğun olabileceği bugün, birçok yazılı ve sözlü anlaşma gündeme gelebilir. Koç burcunda bulunan Ay, eğitim amaçlı kısa geziler yapabileceğinize işaret ediyor. Evinizin bakımı için masraf yapmanız mümkün.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Kişisel gelirinizi arttırmak için girişimler yapabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün parasal konularda olumlu kararlar alabilir, sağlam yatırımlar yapabilirsiniz. Spekülasyondan uzak durmanızda yarar var.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır