kapat

22.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İNTERNET SEPETİ

* Ulaşılmazdı şimdi de ulaşılmaz
Babaannelerimiz, dedelerimiz, bizlere hayır duası edecekleri zaman "Cadillaclar'da gezersin inşallah" derdi. Çünkü o dönemin en ulaşılamaz otomobiliydi Cadillac. Gerçi durum şimdi de pek farklı değil, ama hiç değilse şu anda birkaç tuşa basarak onların tüm özelliklerine anında ulaşabiliyorsunuz. Gerçi somut bir şekilde dokunamamak sizi kahrediyor, "Keşke görmeseydim" dedirtiyor ama, boşverin gene de iyidir. Hiç değilse pembe bir Cadillac'ınız olabileceği hülyasıyla yaşayabiliyorsunuz.

http://www.cadillac.com

* Eski günlerin hatrına bu siteye de bakın
Bu satırların yazarı sünnet olduğunda, büyükleri ona bir Casio saat hediye etmişti. O hesap makineli Casio, yıllar yılı matematik sınavlarında ona yardımcı oldu. Köklü işlemlerde, katlı işlemlerde, hayati işlemlerde, her türlü zıpırlıkta onun kurtarıcısı oldu. Sonra, bu satırların yazarı büyüdü, serpildi. Bir Casio orgu oldu, sonra da bir Casio fotoğraf makinesi. Onlara bakarken aklına geldi zaten bu satırların yazarı olmak. Eski günlerin hatrına, teknolojinin nimetlerine bir de siz bakın isterseniz... Saat mi? O hâlâ duruyor.

http://www.casio.com

* Avrupa Birliği'nin tüm özellikleri
Avrupa Birliği bizi kendi dünyasının bir parçası yapmak için ağzımıza bir parmak bal çaldı. Bundan sonrasının ne olacağını zaman gösterecek. "Şimdiye kadarki aday adaylarına ne oldu? Onlar hangi süreçlerden geçti?" diye düşünen değişik tarz insanların olabileceğini düşünerek yazıyoruz bu satırları. Eğer böyle farklı arkadaşlarımız varsa, bu siteye girerek her türlü bilgiyi, geçmişteki tüm anlaşmaları, hatta Avrupa Birliği'nin tarihini öğrenebilir. Laf aramızda, dalga değil, gelecek Avrupa Birliği konusunda. O konuyu bilen o kadar az ki...

http://europe.eu.int/en/record/mt/top.html


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır