kapat

22.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Sergen'e kanca
Mustafa Doğan'ın da menajerliğini yapan Fritz Bischoff, Sergen için Jet-Pa ile görüşecek. Fadıl Akgündüz iyi para verilirse yıldız oyuncuyu satacaklarını söyledi

Almanya milli maçındaki muhteşem futboluyla Avrupa'daki piyasasını yükselten Sergen'e görücü çıktı! Bonservisi Jet-Pa'da bulunan genç yıldız için, Borussia Dortmund adına menajer Fritz Bischoff İstanbul'a geliyor. Sezon sonunda mukavelesi bitecek olan F.Bahçeli Mustafa Doğan'ın da menajeri olan Bischoff, Sergen için de Jet-Pa'nın sahibi Fadıl Akgündüz'le pazarlık masasına oturacak. Sergen'in transferini Dortmund'un teknik direktörü Skibbe'nin ısrarla istediği bildirildi.

'Karar Jet-Pa'nın'
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Almanlar'ın Sergen'e talip olduğundan haberdar olmadığını söylerken, "Sergen bizim futbolcumuz ama aslında Jet-Pa'nın malı. Bu konuda söz hakkı da onlara ait. Anlaşırlarsa Sergen'i Dortmund'a verebilirler" dedi.

'Kâr edersek olur'
Jet-Pa'nın sahibi Fadıl Akgündüz ise Hertha Berlin ve Bayern Münih'ten sonra Dortmund'un da Sergen'e talip olduğunu doğrulayarak, "Aslında biz Sergen'i seneye Siirt'te oynatmayı düşünüyorduk. Ama bu oyuncu için harcadığımız paradan fazlasını verecek kulüp olursa Sergen'i satarız" dedi. Sergen için İstanbul'a 8 milyon dolar ödeyen Jet-Pa'nın 10 milyon dolara yıldız oyuncuyu satabileceği öğrenildi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır