kapat

22.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Merdiven krizi
Doğubank'taki göstermelik yangın merdivenleri esnafın büyük tepkisine yolaçtı...

BEYAZ eşya ticaretinin can damarı Doğubank İşhanı'nın içine depremden sonra yaptırılan "göstermelik ve ters trafikli" 2 yangın merdiveni herkesi çileden çıkardı. Merdivenler aşağı ve açık mekana ineceğine "tuzak" gibi yukarı, çatıya doğru çıkıyor.

HER gün binlerce İstanbullu'nun gezdiği bir alışveriş merkezine göstermelik yangın merdivenlerinin konmasına izin verilmesi, "büyük sorumsuzluk" olarak nitelendiriliyor. Esnaf çarşının yeni yönetimini suçluyor ve uyarıyor: "Korkunç hata giderilmeli insan hayatına saygılı olunmalı."

RAMAZAN YAZGAN

Hayret!
İtfaiye Müdürü'nün önce onaylamadığı yangın merdivenlerine sonra nasıl olumlu rapor verildi, anlamadım. Faciaya çanak tutuluyor. İnsan hayatına saygısızlık, hayret verici!

İnsaf
27 yıllık Doğubank esnafıyım, böyle sorumsuzluk görmedim. Bizi bir yana bırakın, her gün bu çarşıya girip çıkan binlerce İstanbullu'nun hayatının hiç mi değeri yok? İnsaf?

Utanın
Göstermelik yangın merdivenlerinin yanında zaten mermer merdiven var. Hem israf, hem faciaya davetiye. Bunu yaparken esnafın fikrini hiç sormadılar. Sorumlular utansın?

Kaçak
Avukatlık bürom 30 yıldır burada.. Üst kata kaçak inşaat yapılıyor. Hukuki girişimle durdurdum, yeniden başladılar. Deprem sonrası hasar raporları da umurlarında değil.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır