kapat

22.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sofra
L E I T Z
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yüzyılın son filmleri!
Hollywood'un yılsonu bombardımanı, Oscar ödülüne aday olacak süper filmler ile kasım ayında başlıyor.

Safter YILMAZ/LOS ANGELES

Filmler yıl sonunu bekliyor
MART ayında verilecek Oscar ödüllerine aday olabilmek için filmlerin yıl sonuna kadar Amerika'da sinemalara gelmesi gerektiğinden, Amerikan Film Akademisi üyelerini etkilemek için en iyi filmler yıl sonuna saklanıyor. Oscar'a aday olabilecek ilk büyük film, 5 Kasım'da Amerikan sinemalarında gösterime girecek olan "The Insider" (İçerdeki Adam).

Foster'dan Tom Hanks'e...
DİĞER bir film, yönetmen Luc Benson'un "The Story of Joan of Arc". Joan of Arc'ı Milla Jovovich oynuyor. Oscar ödüllü Jodie Foster daha önce iki defa müzikal olarak çekilen "Anna and the King" ile bir kere daha Oscar ödülünün adayları arasında yer alırken, Tom Hanks'in cezaevi gardiyanını oynadığı "The Green Mile" ve Denzel Washington'un zenci boksör Rubin Carter'i canlandırdığı "Hurricane" yıl sonunun süper filmleri arasında yer alıyorlar.

YİNE JAMES BOND!
Pierce Brosnan, ondokuzuncu James Bond filmi "The World is not Enough" ile Oscar adayları arasında. Oscar ödülleri için, yakışıklı aktörler çekişeceğe benziyor.

AL PACINO OSCAR'IN EN GÜÇLÜ ADAYI
Al Pacino ve Russel Crowe'un başrolleri paylaştığı "İçerideki Adam", Oscar'ın en güçlü adaylarından. Al Pacino filmde, sigara şirketlerinin nikotinin insan sağlığına olan zararını gizlemesini araştıran bir televizyon muhabiri rolünde.

HEPSİ İDDİALI
Robin Williams, "Bicentennial Man" filminde bir robotu canlandırıyor. Disney stüdyolarının yeni çizgi şaheseri "Toy Story 2" de vizyonun en iddialı filmleri arasında...

BOKSÖR BANDERAS
Yılın en iddialı filmlerinden biri de Antonio Banderas ve Woody Harrelson'un iyi arkadaş olan iki boksörü canlandırdıkları "Play it to the Bone" (üstte)...


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır