kapat

12.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Terim başkan gibi
4 yıldır futbol takımını başarıdan başarıya koşturan teknik direktör Fatih Terim, pazar günü basketbol takımının yaşadığı mali krize de el koydu

G.Saray'da 4 yıldır futbol takımının birçok sorununu çözen Fatih Terim, artık klübün her derdine çare arıyor. Terim, son olarak da yabancı basketbolcuların pazar günkü Ülker maçına çıkmalarını sağladı. Terim geçen sezon da kendi alacağı olan 400 bin doları, "Basketçilere verin. Ben daha sonra alırım" diyerek ertelemişti.

Lollis, Handlogten ve Mamiç'in yönetimin verdiği çekleri kendi adlarına olmadıkları için kabul etmemesiyle başlayan sorun, Terim'in nakit olarak 52 bin dolar temin etmesiyle giderildi. Başkan Süren eskiden yöneticiliğini yaptığı basketbolcuların hiçbir maçına gitmezken, Terim'in, birçok amatör branşa destek vermesi dikkat çekiyor.

Hakyemez: Maaş verilmiyor
Basketbol takımının menajeri Doğan Hakyemez, büyük sıkıntı yaşadıklarını belirterek, "5 ay önce sezon açtık. Sadece 1 maaş aldık. 2 aylık maaşımız içeride. Ben sezon başında 2 milyon dolarlık bütçeye sadık kalınırsa şampiyon oluruz sözünü vermiştim. Ama maaşlar bile verilmezken, oyuncuları 20 milyon dolarlık Ülker'e karşı nasıl motive edebilirim?" diye konuştu.

Orhun'a "1 yıl bedava oyna"
Kaptan Orhun da geçen yıldan 300 bin dolarlık alacağını tahsil edemedi. Bu sezon da 300 bin dolar alması gereken Orhun'a, yöneticiler, "Sana iki yıl için 300 bin dolar verelim" diyerek 1 yıl bedava oynatmak istediler. Bunun üzerine, Orhun'un başka bir kulübe kiralanabileceği bildirildi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır