kapat

12.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Mesleki konularda fazlaca gergin ve sinirli tavırlar gösterebilir, çalışma arkadaşlarınızın tepkisiyle karşılaşabilirsiniz. Sözleri dikkatli kullanmalı mümkünse yapmak istediğiniz anlaşmalar üstünde biraz daha düşünmelisiniz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Çözümlemekte yetersiz kaldığınız konularda dostlarınızın ve sevdiklerinizin fikrini alabilir, onlarla dertleşerek son derece rahatlayabilirsiniz. Sorunlarınızı çözme konusunda yaratıcı fikirler bulabilir, yeni atılımlarda bulunabilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Oldukça gergin ve heyecanlı hissedebileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Olumsuzlukları çokça biriktirmek ve dışarı vuramamak yüzünden psikosomatik rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Günlük sorunları fazla büyütmemelisiniz.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Burcunuzda Pluton'la birleşen Dolunay kişiliğinizin aşırı yönlerinin ortaya çıkmasına neden olabilir. Oldukça duygusal tepkiler verebileceğiniz ve sezgilerinizle hareket etmek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Sağlığınıza dikkat edin.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Maddi konularda çıkabilecek ani hareketlenme para harcamanızda aşırılılıklara neden olabilir. Şans oyunlarına karşı her zamankinden fazla ilgi göstermeniz mümkün. Alım-satım ve hisseli paralar gündeme gelebilir.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Kardeşlerinizle veya yakın çevrenizle ilişkilerinizi yeniden düzenlemek isteyebileceğiniz huzurlu bir gün. Fakat duygusal hassasiyetiniz yüzünden hislerinizi rahatça aktaramayabilirsiniz. Bir an önce kuruntularınızdan kurtulmaya bakın.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Ailenizle ilgili konuların ön plana çıkacağı ve evinizde duygusal sorunlar yaşabileceğiniz bir gün. Bu yüzden sinirleriniz bozulabilir. Soğukluğa meydan vermemek için iş yaşamınızdaki problemleri iş yerinde halletmeye çalışın.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Sevdiğiniz kişiyle sosyal ortamlarda bulunmak isteyebilir, fakat birlikte duygusal gerilim yaratacak tartışmalara girebilirsiniz. Onu biraz daha anlayışla karşılamak ve dostlarınızla biraraya gelmek aranızdaki gerilimi azaltabilir.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Burcunuzun yöneticisinin Yay burcunda Pluto ile birleşiyor olması sağlığınızla ilgili sorunları akla getirebilir. Duygusal yönden çok hassas olabileceğiniz için patlamalara yatkınsınız. Bu dönemi arkadaşlarınızın desteğiyle atlatabilirsiniz.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Karşıt burcunuz Yay'da bulunan Dolunay eşinizle veya ortaklarınızla ilişkinizde gerilim yaşamınıza neden olabilir. İşbirlikleri için pek olumlu bir gün değil. Uzun zamandır hayalini kurduğunuz tatile çıkmanızın şimdi tam sırası.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Burcunuzun yöneticisi Venüs'ün Mars'la sert açısı evinizde çıkabilecek sorunlara karşı uyarıyor. Bugün gizli kalmış cinsel sorunlarınız, eşinizle aranızda problem yaratabilir. Onunla sorunlarınızı paylaşabilirseniz bu ilişkinize iyi gelecektir.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Yay burcundaki Dolunay, ani seyahatleri veya sürpriz ziyaretçileri gündeme getirebilir. Yakınlarınızla gerilimli zamanlar yaşamak istemiyorsanız iletişim yeteneğinizi kullanın. Bu günlerde parasal konularda temkinli davranın.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır