kapat

12.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kupta kayısılı tiramisu
Malzemesi
* 1 su bardağı kayısılı meyve suyu
* 1 paket labne peynir
* 1 paket bebe bisküvi
* 3 yumurta akı
* 1 çorba kaşığı Nescafe
* 2 çorba kaşığı şeker

Sos için:
* 1 yumurta sarısı* 1 paket krem şanti
* Yarım çay bardağı kayısı veya portakal meyve suyu
* Kakao (üzerine serpmek için)

HAZIRLANIŞI
2 çorba kaşığı şeker ve Nescafe'yi bir kaba alıp, içine 1 su bardağı kayısı suyunu boşaltalım. Bebe bisküvilerini bu karışıma batırıp biraz yumuşamasını bekledikten sonra tek kişilik kuplara veya kaselere alalım. Ayrı bir kapta 1 yumurtanın sarısını, 1 paket krem şantiyi ve yarım çay bardağını meyve suyunu çırpalım. Koyulaşınca 1 paket labne peyniri ilave edip, tekrar çırpalım. Ayrı bir yerde 3 yumurta akını 1 fiske tuz ilavesi ile katılanaşana dek çırpalım. Yumurta akı katılaşıp kar gibi olduğunda diğer kaptaki kremaya ilave edelim. Birkaç kez karıştırıp kuptaki bisküvilerin üzerine yayalım. Kremanın üzerine tekrar 1 sıra ıslatılmış bebe bisküvisi koyup, üzerine bolca krema doldurup, düzleştirelim. Kupların üzerine kakao eleyelim. Meyvelerle süsleyip, buzdolabında birkaç saat bekletip, servis yapalım.

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır