kapat

12.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Tam aradığım adam
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Bütün camianın Zeman'a destek olması gerek. Onun ne kadar önemli bir teknik adam olduğunu herkes görecek. Aradığımız hocayı bulduk" dedi

F.Bahçe'nin yeni teknik direktörü Zdenek Zeman dün Türkiye'ye geldi. İtalya'dan ayrılmadan önce, "Yeni takımım F.Bahçe'ye başarılı olmaya gidiyorum. Ama takımda izlerimin görülmesi için 2-3 hafta gerek" açıklamasını yapan Çek teknik adam, öğlen saatlerinde İstanbul'a geldi. İtalyan yardımcıları Dario Golissano ve Giacomo Modica ile birlikte gelen Zeman, havaalanında kendisini karşılayan gazeteci ordusu ve F.Bahçe taraftarlarını görünce şaşırdı. Bazı taraftarların omuzlara alması Zeman'ın şaşkınlığını iyice arttırdı.

Yıldırım'ın rüyası gerçek oldu
Kandilli civarında lüks bir eve yerleşecek olan Zeman için Mercedes arabasını tahsis eden Başkan Yıldırım, "Her F.Bahçeli, Zeman'a destek olmalı. Takıma bir sistem kazandıracak. Ne kadar büyük bir teknik adam olduğunu zaman gösterecek. Geçen yıldan beri bir İtalyan hoca ile çalışmak istiyorduk. Bunu gerçekleştirmekte gecikince sıkıntı çektik. Zeman takımı şampiyon yapar ve anlaşırsak, önümüzdeki sezonlarda da kendisiyle çalışma olanağı bulabiliriz" diyerek "mutlak şampiyonluk" arzusunu gösterdi..

Sözleşmede fesih yetkisi
Çek hoca ve gençlikleri dikkat çeken iki yardımcısıyla yapılan bir sezonluk sözleşmede iki taraf da karşılıklı fesih yetkisine sahip. İmzadan sonra bir açıklama yapan Zeman, "Türkiye'nin en büyük kulübünde çalışmama imkan veren yöneticilere teşekkür ederim. Herkesi memnun edebilecek bir ortam yaratacağıma inanıyorum" açıklamasını yaptı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır