kapat

12.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Fenerliler beni sever
Efes Pilsen-F.Bahçe maçında eski takımının taraftarlarınca yuhalanan İbo, "Bunları bağırtan bazı güçler var... Ben hep F.Bahçeli kalacağım" dedi

Hafta sonunda oynanan Efes Pilsen-Fenerbahçe maçının bir başka anlamı vardı İbrahim Kutluay için. Alt yapısından geldiği sarı-lacivertli kulübe karşı ilk kez mücadele edecekti. Delicesine bağlı olduğu renkler bu kez karşısındaydı.

Ayhan Şahenk Spor Salonu'ndaki mücadele ne yazık ki İbrahim'in istediği şekilde gitmedi. Psikolojik olarak maça bir türlü kendini veremeyen genç yıldız, Fenerbahçeli taraftarların protestosuyla iyice oyundan düştü. Maçı 74-68 Efes Pilsen kazanırken İbrahim Kutluay, buruk bir sevinçle soyunma odasının yolunu tutuyordu.

Fenerbahçe'nin kendisi için büyük anlam taşıdığını ifade eden İbrahim, "Benim bugünkü duruma gelmemde Fenerbahçe'nin payı hiç şüphesiz çok büyük. Futbol oynamak için geldiğim Fenerbahçe'de basketbolcu oldum. Tüm servetimi Fenerbahçe'den kazandım. Fener sevgisini ömrüm yettiğince yaşayacağım" şeklinde konuştu.

Fenerbahçeli değiller
Maç sırasında aleyhine yapılan tezahürata çok üzüldüğünü belirten İbrahim, "Gerçek Fener seyircisinin beni çok sevdiğini biliyorum. Bu adamları bağırtan başka güçler var. Ama şu anda Efes formasını giyiyor ve onun parasını alıyorum. Yeni takımımın başarısını düşünmek zorundayım" dedi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır