kapat

12.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Sigarayı bir günde nasıl bıraktı?
"Bir sigaraya baktım, bir de kendime. Koskoca adamsın, küçücük sigaraya esir olmuşsun deyip attım elimden"

ANAP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Taşar, artık tam bir sigara düşmanı. Günde üç paket sigara içen Taşar, sigara bırakma hikayesini "Bir sigaraya baktım, bir de kendime. Aynanın karşısına geçtim. Şu küçücük sigaraya bile esir olmuşsun deyip, attım elimden. O gün bugündür sigara içmiyorum" diyerek anlatıyor.

1991'de Milletvekili seçimlerini kaybeden ve o güne kadar günde üç paket sigara içen Taşar, "Seçimi kaybettiğim gece kızgınlığımı, üzüntümün acısını çıkarmak için kendimi cezalandırdım. Sigarının tutsağı olmuş biri olduğum için sigarayı bıraktım" dedi.

Taşar, o seçimden sonra girdiği tüm seçimlerde başarılı olmasına karşın sigaraya başlamayı asla düşünmediğini de anlattı. ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz'ın da sigarayı bırakmaya çalıştığını hatırlatan Taşar, "İnşallah kendisine de bıraktıracağız" dedi. İri cüsseli Taşar, sigarayı bıraktıktan sonra çok kilo almış. Kilo sorunu ile bir türlü baş edemeyen Taşar, eşinin açtığı güzellik salonunda herkesin zayıfladığını, bir tek kendisinin zaman bulup da salondan yararlanamadığını söyledi. Taşar, "formunuzu nasıl koruyorsunuz?" sorusunu ise gülerek "Öğle yemeklerini yemiyorum. Alışkanlığım yok. Gün boyunca fazla yemiyorum. Akşama kadar dayanıyorum. Sonra akşamları tüm gün yiyeceklerimin iki mislini yiyorum. Öyle olunca tüm kilo üzerimde kalıyor" diye cevaplıyor.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır