kapat

12.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Zekice soygun
Zeki Alasya, Küba'daki sevgilisinin yanına gidebilmek için banka soydu. Ama "Güle Güle" filminin çekimi için İstanbul Selamiçeşme'deki Genç Bank'ı soyan Zeki Alasya tanınmamak için maske taktı.

Baretta marka tabanca ve pompalı tüfek ile soyguna girişen Alasya'ya yakın arkadaşı Eşref Kolçak yardım etti. Bütün bunlar "Güle Güle" adlı sinema filminin senaryosu gereği yaşandı.

ECE USLU'YU SOYDU
Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı filmin senaryosu gereği elindeki silahlarla bankaya dalan Zeki Alasya, traji-komik bir banka soygununu eline-yüzüne bulaştırdı. Veznedar rolündeki Ece Uslu'dan paraları isteyen Alasya, "Kusura bakmayın. Küba'daki sevgilimin yanına gitmek zorundayım. Sizi o yüzden soyuyorum" dedi.

ÜNLÜLER GEÇİDİ
Metin Akpınar, Şükran Güngör, Yıldız Kenter, Ayşegül Aldinç, Nilüfer Açıkalın'nda rol aldığı filmin büyük bir bölümü Bozcaada'da çekildi. Ana teması sevgi ve aşk olan "Güle Güle"de ortayaş üzeri insanların yaşadıkları beyazperdeye aktarılacak.

Ocak ayında gösterime girecek olan filmin yapımcısı Faruk Aksoy, aynı tarihlerde vizyona girecek olan "Kahpe Bizans" ile büyük bir rekabetin içine gireceklerini dile getirdi.

Mehmet ÇALIŞKAN


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır