kapat

12.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Capkın değil şanssızım!
İlk evliliğini 11 yaşında yapan Karahasan, üçüncü eşinin tecavüz iddiaları için "Benden intikam almak istiyor" diyor

GİRESUNLU Dursun Karahasan, 34 yıllık yaşamına 4 evlilik sığdırdı. Üçüncü eşi tarafından "tecavüz"le suçlandı. Adının "Tecavüzcü Coşkun"a çıktığını söyleyen Karahasan, "Hayatımda hiç çapkın olmadım. Seviyorsam evleniyorum. Onunla bir ömür geçirmeyi istiyorum ama olmuyor" diyor.

"İNTİHARI BİLE DENEDİM"
DURSUN Karahasan, ilk evliliğini, Almanya'da çalışan babasının zoruyla 11 yaşında yapmış. "Evlenmemek için intiharı bile denedim ama olmadı. Beni 13 yaşındaki kızla evlendirdiler" diye anlatıyor o günleri. 15 yaşında baba olan Karahasan, asker dönüşü, ilk evliliğinden kurtulmak için aynı mahallede oturan Mahi adındaki kızla evlenmiş. Ama çocukları doğduğunda bu evlilik de çıkmaza girmiş. 2 yıl içinde 15 boşanma davasından sonra bu evlilik de bitmiş.

"AMACI BENİ YIPRATMAK"
ÜÇÜNCÜ eşi Gülsüm Karahasan ile evlendiğinde "Yıllardır aradığım kadını buldum" diye düşünen Karahasan, "Ancak bu defa da eşimin ailesi aramıza girdi. Ne yaptımsa bu evliliğimi de kurtaramadım" diyor. Gülsüm Hanım'ın tecavüz iddiaları için yorumu ise şöyle: "Üçüncü eşimden bir oğlum vardı. Eşim bana karşı bunu hep kullandı. Eski karım beni yıpratmak, benden intikam almak için şimdi her yola başvuruyor. Son iddiası da bu yüzden."

Son eşi Avukat Şule Karahasan'da mutluluğu bulduğunu söyleyen Dursun Karahasan son olarak "Yoruldum artık. Yeniden evlenmek istemiyorum" diyor.

Ersin RAMOĞLU


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır