kapat

12.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Acı ölüm
ATV'nin başarılı kameramanlarından genç gazeteci Fatih Çotur dün Ankara'da henüz yaşamanın baharında, LPG tüpünden sızan gazdan zehirlenerek öldü. Olayda TRT muhabiri Özlem Öğüt de zehirlenerek tedavi altına alındı.

Öğüt ilk tedavisinin ardından taburcu oldu ve bir süre sonra nişanlanacağı Çotur'un cenazesine gözyaşları içinde katıldı. Çotur son olarak Başbakan Bülent Ecevit'in ABD gezisini izlemişti.

Ballıbaba Sokak'taki evde birlikte kalan Çotur ve Öğüt sabaha karşı mutfak tüpünden sızan gazdan zehirlendiler. Bayındır Tıp Merkezi'ne getirilen iki gençten Çotur, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Öğüt ise ilk tedavisinin ardından taburcu edildi.

Ağlatan veda
Çotur için dün Ankara'daki ATV binası önünde bir tören düzenlendi. Törene, katılan atv Haber Dairesi Başkanı Ali Kırca kısa ve duygusal bir konuşma yaparak, "Fatih çok iyi bir kameramandı. Görüntünün kokusunu alırdı, ama gaz kokusunu alamadı. Bir söz vardır; haberci hiç haber olmamalı. Keşke Fatih de haber olmasaydı. Yılın kameramanı olan Fatih, sonsuza dek hem iyi bir kameraman hem de iyi bir insan olarak gönüllerimizde yaşayacak" dedi. Gözyaşları ve alkışlarla cenaze arabasına konan Çotur'un naaşı, doğum yeri olan Amasya'ya götürüldü.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır