kapat

12.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Zafira ve Omega 2000 Feshane'de görücüde
Opel ailesinin iki yeni üyesi Omega 2000 ve Zafira, tarihi bugüne taşıyan Feshane'de ilk kez gözler önüne çıktı

TÜRKİYE'NİN gerçek anlamda ilk tekstil kuruluşu olan Feshane'de, geçtiğimiz Pazar günü Opel'in iki yeni modeli, Omega 2000 ve Zafira Türk tüketicisinin karşısına çıktı. 1839 yılında Padişah Abdülmecid'in fermanıyla kurulan Feshane, bugün Sergi ve Fuar Salonu, El Sanatları Çarşısı, Osmanlı Kahvesi ve Çocuk Eğlence Parkı ile hizmet veriyor. Bu büyülü atmosferde görücüye çıkan Opel'in yeni modelleri ise oldukça dikkat çekti.

Cesur tasarımı, üstün teknolojisi ve modern iç mekanı ile davetlilerin karşısına çıkan Omega 2000, şıklığı ile büyülerken, otomobil dünyasına bütünüyle yeni bir araç kavramı getiren Zafira, akıcı, uyumlu çizgileri ve Flex 7 sistemiyle büyük beğeni kazandı. Opel Türkiye Genel Müdürü Erhard L. Spranger yaptığı açıklamada Opel'in 2000 yılı modelleri, tasarımı, konforu, üstün teknolojileri ve güvenlik sistemleriyle yeni yüzyılı karşılamaya hazır olduğunu belirtti.

Opel'in lüks sınıftaki başarılı temsilcisi Omega'nın yenilenen 2000 modeli Avrupa ile aynı anda Türkiye'de de satışa sunuldu. Günümüzün en modern teknolojisi ile üretilen yeni Omega, iç ve dış tasarımında önemli teknik değişiklikleri içeriyor. Yaklaşık 300 milyon marklık bir yatırım ile tamamen yenilenen Omega ilk kez Eylül ayında Frankfurt Uluslararası Motor Show'da tanıtılmıştı.

Opel Zafira çok farklI
Kompakt sınıftaki bir otomobilin avantajlarıyla bir minivanın kullanım rahatlığını birleştirerek bütünüyle yeni bir pazar segmenti yaratan ilk otomobil olan Opel Zafira, Türkiye'de satışa sunuldu. Opel Zafira'nın yolcu bölümü istenildiği an tek kişilik bir yük aracından 7 kişilik yer sağlayan konforlu bir binek otobiline dönüşüyor. Zafira daha şimdiden Avrupa'da 100 bin adet sipariş aldı. Zafira'nın anahtar teslim fiyatı ise 10 milyar ile 12 milyar arasında değişiyor.

Esin ÖVET


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır