kapat

05.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
inter merkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Briegel: Umarım Türkiye yener
Beşiktaş'ın hocası, Milli Takımımız'ın Avrupa Şampiyonası eleme grubu maçında Almanya'yı yenmesini istediğini belirterek, "Yoksa baraj maçı için lig yine ertelenecek" dedi

Beşiktaş'ın Alman teknik direktörü Briegel, Avrupa Şampiyonası elemelerinde grup birincisini belirleyecek olan Almanya-Türkiye maçı için ilginç açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin kazanmasını istediğini belirten Briegel, "Eğer Türkiye galip gelemezse, baraj maçı oynamak zorunda kalacak ve ligler yine ertelenecek. Biz de bunu hiç istemiyoruz. Çünkü bu aralardan sonra futbolcuları maçlara konsantre etmekte güçlük çekiyorum" dedi.

Ribbeck'le görüşüyoruz
Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Eric Ribbeck'le sürekli konuştuklarını belirten Briegel, "Ribbeck beni ilk keşfeden teknik adamdır. Bu yüzden kendisiyle çok yakın ilişkimiz vardır. Ancak şu ana kadar Ribbeck'e Türk Milli Takımı ile ilgili hiçbir bilgi vermedim. Zaten Ribbeck, Türkiye'yi çok iyi tanıyor. Yardımıma ihtiyacı yok. Artık bu zamanda bilgi almak çok kolay" ifadesini kullandı.

İngiltere'ye gidecek
Alman hoca sözlerini şöyle sürdürdü: "Forvet oyuncularımızın iyi oynadığı maçların hepsinde karşımızda zayıf takımlar vardı. Bu nedenle, 'golcüye ihtiyacımız yok' diyemeyiz." Bu arada Bristol Rovers, Beşiktaş'ın listesinde bulunan Roberts'ı 3 milyon sterlinden aşağı satmayacağını açıkladı. Yönetim, Briegel'i cumartesi günü Roberts ve birkaç futbolcuyu daha izlemesi için İngiltere'ye gönderme kararı aldı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır