kapat

05.10.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Kendinizi çevrenize yardımcı olarak mutlu hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Bir şeyler yapmak sizin için oldukça önemli olabilir. Fiziksel bakımdan da kendinize özen göstereceğiniz bugün sevdiklerinizin sağlık sorunlarına eğilebilirsiniz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Burcunuzdaki Jüpiter'in Ay ve Venüsle oluşturduğu tatlı açılar aşk hayatınızı canlandırıcı etkiler veriyor. Bugün gireceğiniz çevrelerde neşe dağıtabilirsiniz. Bu tutumunuz hayatınızın her alanında size yeni kapılar açabilir.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Bugün yalnız kalıp yaratıcı çalışmalarla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz kitapları okumak ve müzikleri dinlemek size büyük keyif verebilir ve yaratıcılığınızı güçlendirebilir. Girişimci olmaktan çok planlama aşamasında kalmalısınız.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) İletişim yeteneğinizin ön plana çıkabileceği bu gün yazışmalarınız çok hızlı olabilir. Yakınlarınızla biraraya gelmek için kısa yollar yapabileceğiniz görülüyor. Girişimci bir tavır sergileyebileceğiniz bugün arkadaşlıklara açık olabilirsiniz.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Burcunuzda Venüs'le birleşen Ay kendinize olan güveninizin yüksek olacağını ve fiziksel bakımdan iyi hissedebileceğinizi belirtiyor. Bedeninize özen göstermek için fırsatlar bulabileceğiniz bugün bakımınız için masraf yapabilirsiniz.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Maddi konularda sevindirici haberler alabileceğiniz bir gündesiniz. Hiç ummadığınız çalışmalardan ve unutmuş olduğunuz konulardan parasal kazanç sağlamak çok hoşunuza gidebilir. Mesleğinizde üstlerinizin desteğini alabilirsiniz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Kendinizi güçlü hissedebileceğiniz bugün size ihtiyacı olan kişilere yardımcı olmak isteyebilirsiniz. Sezgilerinizin doğrultusunda alacağınız kararlar sizi yanıltmayacaktır. Olayları yönlendirmek için gerekli motivasyona sahipsiniz.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Çok hareketli ve çalışkan olabileceğiniz bir gündesiniz. Grup çalışmalarında etrafınızdakileri de motive edebilirsiniz. Titiz ve düzenli çalışma anlayışınız organize olmanızı kolaylaştıracağından, arkadaşlarınızdan da destek görebilir.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Meslek yaşantınızda oldukça şanslı etkiler altında olabilirsiniz. Toplumsal yönünüz güçlü olacağından çevrenizle iyi ilişkiler kurabilir, arkadaşlarınızın desteğini alabilirsiniz. Beden sağlığınıza özen göstermek isteyebileceğiniz görülüyor.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Kendinizi yeni çevrelere girme konusunda cesur hissedebileceğiniz bir gününüzdesiniz. Duygularınızı pozitif bir şekilde yansıtmanız ve hoşsohbet yapınız çevrenizde olumlu bir etki bırakabilir. Romantik ilişkilerinizde inisiyatif sahibisiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Zorlu ve gizemli gibi görünen konulara ilgi duyup başarıyla çözümleyebileceğiniz bir gündesiniz. Sezgilerinizin oldukça yüksek olacağı bu gün sevdiklerinizn sorunlarını kolaylıkla algılayabilir ve onlara duygusal destek verebilirsiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Enerjinizi duygusal ve ikili ilişkilerinize yönlendirebileceğiniz bir gündesiniz. Evliliğinizde ve iş ortaklarınızla ilişkilerinizde kendinizi huzurlu hissedebileceğiniz görülüyor. İşbirliği ve ortak çalışmalarınızdan verimli sonuçlar alabilirsiniz.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır