kapat

22.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
inter merkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İNTERNET SEPETİ

* 2000 yılını nerede karşılıyorsunuz
2000 yılı yaklaşıyor, hatta artık soluğunu ensesimizde hissetmeye başladık. E...Tabii ki 21. yüzyıla farklı ve otantik sir yerde girmek sizin de hakkınız. Tek yapmanız gereken elinizi biraz çabuk tutup, IneedaVacaiton sitesine girmek. Daha sonra ise kendinizi, şampanyanız elinizde, Paris'in o ramantizm kokan sokaklarında bulacaksınız. Ama sizi şimdiren uyarıyoruz, yerinizi çabuk ayırtın çünkü yerlerin hepsi hemen hemen dolmak üzere. O yüzden acele edin, açıkta kalmayın.

http://www.IneedaVacation.com

* Düşünürler ve enteller bu sitede tartışıyor
Nice düşünürler vardır, onları anlamak için çaba göstermeniz ve onlar gibi düşünmeniz gerekir. Bazı düşünürler, yazarlar da düşündüklerini diğerleriyle internet sitelerinde paylaşmak istemişler ve wel sitesine doluşmuşlar. Yalnız bu siteye girip de muhabete katılmak öyle kolay değil. Bir kere entel olacaksınız, sanatı ve bilimi yakından takip edeceksiniz. Bunları yaptıktan sonra belki, siz de bu derin muhabbete katılabilirsiniz.

http://www.wel.com

* Patlat bir kaset gönlümüz şenlensin
'Müzik ruhun gıdasıdır' demiş ünlü popçularımız. Düşünsenize müziksiz bir yaşam insanlar için nasıl bir kabus olurdu. Size tanıtacağımız bu site de bunu düşünmüş. Ve öyle bir müzik çarşısı kurmuş ki aradığınız herşeyi artık burada bulabilirsiniz. Klasiklerden tutun da rock müziğinin en iddialı gruplarına kadar herkes bu sitede. Cdnow sitesinde cd'nin yanı sıra DVD örnekleri de bulabilirsiniz. Yapmanız gereken sadece kendinizi müziğini akışına kaptırmak.

http://www.cdnow.com


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır