kapat

22.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Yardımlaşmaya ihtiyaç duyabileceğiniz bugün meslek yaşantınızda başkalarının etkisinde kalabilir ve yanlış kararlar alabilirsiniz. Israrcı yaklaşımlarınızla çalışma arkadaşlarınızı rahatsız etmeniz mümkün. İlginç kişilerle tanışabilirsiniz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Ticari bağlantılarla ilgili zorlu bir gündesiniz. İş yaşamınızdaki sıkı çalışmalarınız maddi başarı getirebilir fakat evinizde işiniz yüzünden huzursuzluk yaşayabilirsiniz. İşlerinizi alışılmamış yöntemlerle halletmeniz mümkün.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Yeni konulara duyduğunuz ilgi, sizi ani bir yolculuk fikrine motive edebilir. İlginç kimselerle tanışmaktan zevk alabileceğiniz görülüyor. Bugün aşk konusunda ani ve hoş gelişmeler yaşamanız mümkün.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Kendinizi ruhsal açıdan baskı altında hissedebileceğiniz bir gün. Günlük yaşamdan kaynaklanan sorunları biriktirmeniz kendinizi rahatsız hissetmenize neden olabilir. Mesleki konularda biraz daha esnek davranmaya çalışmalısınız.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) İş ortaklarınızla ve eşinizle çatışmalar yaşayabileceğinize işaret ediyor. Her iki taraf da duygusal davranabileceğinden birbirinizin sözlerinden fazlasıyla etkilenebilirsiniz. Açık düşmanlıklarla karşılaşmanız mümkün.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Huzursuz yaklaşımlarınızın işlerinizi olumsuz yönde etkileyebilir. Maddi konularda ayakları yere basan ve sağlam yaklaşımlarınız iyi yatırımlar yapmanıza yardımcı oluyor. Bilinçaltı sıkıntılarınız sağlığınıza zarar verebilir.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Bugün, ilişkilerinizde aceleci olabilirsiniz. Sorunlarınızı tek başınıza halledemeyeceğinizi kabullenmek, sevdiklerinizle ilişkilerinizi rahatlatabilir. Aşk konusundaki cesaretiniz, etkileyiciliğinizi ve kaçamak yapma isteğinizi artırıyor.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Ay'ın Uranüs'le birleşiyor olması bugün yakın çevrenizde ve evinizde duygusal problemler yaşayabileceğinize işaret ediyor. Baskı altında tuttuğunuz duygular ani şekilde ortaya çıkarak sizi ve ailenizi şaşırtabilir.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) İlginç rastlantılar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. İlginç ve hoş kimselerle tanışmanız mümkün. Kültürel geziler ve tatil planları yapmak için uygun bir zamanda olduğunuza karar verebilir ve düzenlemeler yapabilirsiniz.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Maddi konularda etki altında kalarak karar vermek yanılgılara neden olabileceğinden, dikkatli davranmalısınız. Kendinizi oldukça gergin hissedebileceğiniz bir gün. Agresifliğiniz, kendinizi koruma dürtünüzden kaynaklanabilir.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Burcunuzdaki Ay'ın Uranüs'le birleşiyor olması, huzursuz bir yapı sergilemenize neden oluyor. Duygularınızın etkisinde kalarak fevri davranışlar gösterebilirsiniz. Eşinizin veya ortağınızın sözlerinden fazlasıyla etkilenebilirsiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Uranüs'le birleşen Ay, iç dünyanızda karmaşa yaratabilir. Sevdiklerinizle aranızın gerginleşebileceği ve yanılgılar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizle başbaşa kalmak isteyebilir, çevrenizden fazlasıyla uzaklaşabilirsiniz.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır