kapat

22.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
inter merkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
TERİM ÇILGINA DONDÜ
Terim, "İlk yarı Milan, ikinci devre biz iyiydik. Yediğimiz 2 golde de bireysel hata var. Üzgünüz olmadı ama G.Saray Türkiye'de devrim yaptı. Bu bir gerçek" dedi

M ilan maçı sonrası oldukça üzgün görünen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "İlk yarı AC Milan, ikinci yarı biz iyiydik" dedi.Milan'dan tek farklarının, yedikleri gollerdeki kişisel hatalar olduğunu vurgulayan Terim, şöyle konuştu: "Kişisel hatalardan yediğimiz goller için çok üzgünüm. Ancak, bu hataları diğer futbolcularım kapatmalıydı. Bundan sonra 4 maçımız var ve bu da 12 puan anlamına geliyor. Bu da bize yeter. Galatasaray futbol takımı Türkiye'de bir devrim yaptı. Kim ne derse desin, bu ülkenin yüz akıyız. 13 milyon dolar ile 133 milyon doların kıyaslamasını yaparsanız, ortaya böyle bir sonuç çıkar. Üzgünüz olmadı."

Fatih Terim 150. maçına çıktı
Fatih Terim, dün sarı-kırmızılı takımın başında 150. resmi maçına çıktı. Görevi süresince oldukça başarılı bir grafik çizen Terim döneminde Cimbom, bundan önceki 149 maçta 97 galibiyet, 32 beraberlik alırken 20 maçta sahadan yenilgiyle ayrıldı.

Doping sorusuna Zaccheroni kızdı
Milan patronu Zaccheroni ise takımının çok iyi oynadığını, özellikle ilk yarıda dinamik ve agresif bir oyun sergilediklerini belirterek, "Sonuçtan elbetteki çok çok memnunum" dedi. Bir Türk gazetecinin "İkinci yarıda temponuz düştü. Bunun doping kontrollarıyla ilgisi var mı?" sorusuna kızan Zaccheroni, "Biz futbol konuşuyoruz" yanıtını verdi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır