kapat

22.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
inter merkez
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Daçka bomba gibi
Rus koç Makovski yönetimindeki Darüşşafaka, ilk kez katıldığı Saporta'da bu sezonki hedefini çeyrek final olarak belirledi

Darüşşafaka, bu yıl ilk kez katıldığı Saporta Kupası'nda en azından çeyrek finale yükselmeyi hedefliyor. Geçen sezon Avrupa Koraç Kupası'nda Barcelona engeline takılan yeşil-siyahlılar, bu sezondan çok şeyler bekliyor.

Rus koç Makovski, genç ve tecrübeli oyuncuların iyi bir şekilde kaynaştığı bir kadroya sahip olduklarını belirterek, "Türkiye Ligi çok zorlu. Bu zorlu ligde kazanacağımız tecrübe ile Saporta Kupası'nın favorileri arasına girebiliriz. Grup maçlarını ilk iki sırada bitirip gelecek turlar için avantaj elde etmek istiyoruz" dedi.

"Ansley en büyük silahımız"
Michael Ansley gibi süper bir forvete sahip olmanın kendileri için büyük şans olduğunu ifade eden Makovski, "Michael'ı durdurabilmek imkansıza yakın. Rakip savunmacılar için büyük bir bela. Onun değerinin farkındayız. Michael, aynı zamanda saha içinde tecrübesiyle genç oyuncuları gerektiğinde uyarıyor. Bu da kenarda benim işimi hayli kolaylaştırıyor" diye konuştu.

Ligde hedeflerinin en azından yarı final oynamak olduğunu belirten Makovski, "Hedeflerimize ulaşabilmek için yeterli kadro elimde var" yorumunu yaptı.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır