kapat

08.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İNTERNET SEPETİ

* Kitap kurtları için sanal kitabevi
'Kitap insanın en iyi dostudur' geyiği bir yana, herhalde insanların kitapsız bir hayat sürdürebilmeleri çok zordur. Biz de bu hafta sizlere dünyanın en ünülü yayınevlerinden biri olan Barnes and Noble'ın sanal şubesini tanıtmak istiyoruz. Bu siteden, ilerye dönük sipariş vermeniz bile mümkün. Düşünsenize yeni çıkacak bir romanı, siz bir ay evvelden ayırtırabiliyorsunuz. Hatta bunula da kalmayıp sevdiğiniz yazarlarla ilgili bilgileri buradan bulabilirsiniz. Hadi kitapseverler daha ne duruyorsunuz...

http://www.bn.com

* Mike Hammer'lar geri dönüyor
Bizim çocukluğumuzun en büyük sembolleriydi Mike Hammer, Magnum gibi dedektifler. Onların hareketleri, sevgilileri, arabaları ve heyecanlı yaşamları her zaman ilgimizi çekmişti. Hatta büyüyünce dedektif olma hayalleri bile kurmaya başladık. Tabii kocaman insanlar olunca, bu fikirden uzaklaştık. Ama şimdi dedektiflik hikayelerine meraklı olanlar için büyük bir fırsat var. Cadvision sitesi, dedektiflik ile ilgili merak ettiğiniz her türlü bilgiyi sizlere sunuyor. Tek yapmanız gereken bu siteye tıklamanız.

http://www.cadvision.com/Home Pages/accounts/capi/capi.html

* Hotel motel demeyin bu siteye girin
Tatile çıktınız mı bilmiyoruz ama size öyle bir site tavsiye edeceğiz ki tatile gitmek size farz olacak. Evet yanlış duymadınız. Dünyanın bütün hotelleri ve onlarla ilgili tüm bilgiler hotelguide sitesinde. Eğer buradan California'ya gidip akla durgunluk verecek bir tatil yapmak istiyorsanız, ilk önce bu siteye bir bakmalısınız. E daha ne duruyorsunuz, hadi eşyalarınızı toplayın ve kendinizi tatile kollarına bırakın.

http://www.hotelguide.com


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır