kapat

08.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Aslan burcunda Ay'la birleşen Venüs toplum ve aşk yaşantınızda güzel etkiler yaratıyor. Yaratıcılığınızın arttığını hissedebilir ve sevdiğiniz konulara vakit ayırabilirsiniz. Alışveriş ve güzelleşme işlemleri için uygun bir gün.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Burcunuzdaki Satürn'ün Ay'la yaptığı sert açı bugün meslek yaşantınızda hırslı bir tavır sergilemenize neden olabilir. Aşırı disiplinli çalışmalarınız, kendinizi ifade etmenize engel teşkil edebilir. Rahat olmaya çalışın.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Bugün birçok kısa seyahat yapabilir, gittiğiniz yerlerde sürpriz rastantılar yaşayabilirsiniz. Beklenmedik masraflar sizi sıkıntıya sokabilir. Grup çalışmalarınızda veya organizasyonlarda çevrenizin desteğini alabilirsiniz.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Maddi konularda oldukça kısmetli olabileceğiniz bir gün. Hesapta olmayan maddi olanaklar elde edebilir fakat lüksünüz için para harcamaya eğilimli olabilirsiniz. Zekanızı yatırım konularında kullanabilirsiniz.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Burcunuzda Ay'la birleşen Venüs'ün hoş etkilerini kişiliğiniz ve dış görüntünüz üzerinde hissedebileceğiniz bir gün. Çevrenizdeki kişileri etkileme konusunda başarılı olabilir, girişimlerinizi bu sayede gerçekleştirebilirsiniz.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Bilinçaltınızın olumlu etkilerini yaratıcılığınız ve planlama konuları üzerinde gözlemleyebileceğiniz bir gündesiniz. Fiziksel açıdan tembellik etme eğiliminde olsanız bile zihninizin hızlı çalışması birçok konuda avantaj sağlıyor.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Etkilenmeye çok açık olacağınız bugün, arkadaşlarınızla ilişkilerinizde dikkatli olun. Ruh hâlinizdeki huzursuzluğun meslek ve aile yaşantınızı da etkilemesi mümkün. Ortak çalışmalarınızdan beklediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Meslek yaşantınızda oldukça aktif olmak ve göz önünde bulunmak isteyebileceğiniz bir gün. Sezgilerinizin yüksek oluşu başarıya nerede ulaşabileceğinizi görmenize yardımcı olabilir. Başkalarına yardım için çaba göstereceksiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Yeni konulara ilgi ve merak duyabileceğiniz bir gün. Kendinizi geliştirme isteğiniz bugün, araştırmaya yönelik geziler planlamak için çok uygun. Yüksek öğrenim görüyorsanız girişimlerinizden olumlu sonuçlar alabilirsiniz.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Geleceğinizi göz önünde buludurarak planlamalar yapmak isteyebilirsiniz. Eşinizin ve ailenizin duygusal desteğini yanınızda hissetmek sizi oldukça mutlu edebilir. Birlikte gerçekleştirebileceğiniz ortak yatırımlardan verim alabilirsiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Karşıt burcunuz Aslan'da birleşen Venüs ve Ay, ikili ilişkilerinizde uyumlu bir gün yaşayabileceğinize işaret ediyor. Birlikte yolculuk hazırlıkları yapabilirsiniz. İşbirliği konusunda hevesli yaklaşımlarınız size çok şey kazandırabilir.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Bugün kendinizi ayrıntı gerektiren işleriniz için yoğunlaştırabilir, rutin işlerinize hız kazandırabilirsiniz... Düzenleme ve servis konusunda arkadaşlarınızın desteğini almanız mümkün. Sağlığınız konusunda biraz evhamlı olabilirsiniz.