kapat

08.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İnsan kaynağının zirvesi
Dünyanın en önemli insan kaynakları uzmanları, 27-29 Ekim tarihleri arasında Harrogate'de buluşuyor. Üç günlük konferanslar, IPD tarafından düzenleniyor

Pern-Yön'ün İngiliz Ortağı IPD International tarafından 27-29 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Ulusal Personel Yöneticileri Konferansı için geri sayım başladı.

Harrogate'de yapılacak ve insan kaynakları sektörünün önde gelen isimlerini bir araya getirecek olan konferansta, katılımcılara personel yönetiminde yeni trendler, verimi ve prodüktiviteyi artırıcı uygulamalar konusunda bilgi verilecek.

Dünyaca ünlü uzmanların da konuşmacı olarak katılacağı konferansın ilk gününde, 21. Yüzyılın Çalışan Araştırmaları, Ulusal İletişim ve Kıyaslama, Teknolojinin Çalışanlar Üzerinde Etkisi, İkinci Kariyer Planlaması, İnsan Kaynakları Liderliği, Yönetim Fırsatları, Kamu Sektöründe Güven İnşası gibi konular ele alınacak.

Konferansın ikinci gününde ise İnsan Kaynakları Pazarlamaları, Esnek Çalışma, İnsan Kaynakları Servis Sağlayıcı mı, İş Ortağı mı?, Psikolojik Destek gibi konularda dünyaca ünlü yönetim gurularının konuşmaları izlenebilecek.

Programın son gününde düzenlenecek konferanslar ise Taşınabilir Beceriler, Performans Geri Dönüşümünü Geliştirme, Gelişim Yetenekleri ve Yetkinlikler, Sanal İletişim ve Liderlik konularında seminerler düzenlenecek.

Rekabet değiştirdi
IPD International Başkanı Geoffrey Holland, global rekabetin, artan müşteri beklentilerinin, bilgi uzmanlıklarının ve yeni iletişim teknolojilerinin gelişiminin insan kaynaklarını da farklı boyutlara çektiğini söylüyor. Eski yönetim anlayışının geçerliliğini yitirdiğini belirten Holland, "Ancak değişmeyen bir altın kural var: İnsanlar için başarı ve başarısızlığın önemi hâlâ aynı. Bu nedenle risk yönetimi ve performans değerlendirmesi çok daha ön plana çıkacak. Ve bunlar, iş ne kadar gerektiriyorsa o ölçüde göze alınacak" diyor.

Konferansa konuşmacı olarak katılacak dünyaca ünlü yönetim gurularından (kendisini Türkiye'den de tanıyoruz) Dave Ulrich, Harrogate'te de "İnsan Kaynakları Profesyonellerinin Artı Değer Katması" konulu bir seminer verecek. Diğer konuşmacılar arasında, her biri kendi alanında uzman olan Liam Fahey, Kjell Nordström, Bruce Tulgan, Danah Zohar, Pete Gross, Robert Cooper, Costas Markides gibi isimler de bulunuyor.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır