kapat

08.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Satıcılar Kralı geliyor
1992 yılında The Times tarafından "Satıcılar Kralı" unvanına layık görülen dünyaca ünlü satış uzmanı Bruce King, ay sonunda Türkiye'ye geliyor

Türkiye'de özel sektörün son yıllarda geçirdiği gelişim inanılmaz boyutlarda. Organizasyon yapılarından hiyerarşik düzene, bakış açılarına kadar her şey değişti, gelişti.

Organizasyonların bünyesindeki en önemli departmanlardan biri olan satış departmanlarının işleyişi de, bu değişimden nasibini aldı. Müşteriyle ilişki teknikleri farklılaştı, klasik satıcı anlayışı yerini 'müşterinin ayağına giden satıcı'ya bıraktı.

Bu bağlamda Türk satıcılarının ufkunu genişletmek amacıyla, dünyanın en ünlü satış uzmanlarından biri olarak kabul edilen Bruce King, 28 Eylül'de 'Psycho Selling' başlıklı İnteraktif Satış seminerini vermek üzere Türkiye'ye geliyor.

Yürekli Eğitim ve Danışmanlık'ın katkılarıyla Türkiye'ye gelecek olan King, Türk satıcılarına dünyadaki yeni trendler konusunda bilgi verecek.

Başarı için rekabet
Yeni müşteriler kazanmanın ve sahip oldukları müşterileri elinde tutmanın şirketlerin başarısı için daha önemli hale geldiği günümüzde şirketin bütünsel başarısı içinde satışın büyük önem taşıdığını söyleyen King, rekabet ortamında satış bilgisinin kullanılabilecek en önemli araç ve gelecekteki başarının kesin garantisi olduğunu belirtiyor.

Satış konusundaki ilginç yöntemleri ile tanınan Bruce King, 1992 yılında The Times tarafından 'İngiltere Satıcılar Kralı' ünvanını aldı. Yüzlerce ulusal ve çokuluslu şirket için satış ve pazarlama stratejileri üzerinde çalışmalar yapan Bruce King 'Psycho Selling' konulu seminerde, satış sürecindeki psikoloji, yeni müşteriler bulmak için basit ve etkili yollar, insanlar üzerinde satın alma hissini uyandıran faktörler ve 'evet' dedirten iletişim ile sunum teknikleri üzerinde duracak.

Herkes için seminer
King, semineri ile ilgili olarak; "Seminer, sadece şimdiki ve gelecekteki müşteriler için değil, iş arkadaşları, iç müşteriler, tüm tedarikçiler ve iş dünyasında rolü olan herkes için, bütün ürün ve hizmetlerle ilgili satış fikirleri içeriyor. Çünkü günümüz iş dünyasında artık tüm çalışanlar satış sürecine katılıyor. Satış konusunda artan bilgi birikimine organizasyonun tümü ihtiyaç duyuyor" diyor.

İngilizce olarak düzenlenecek seminerde, anında simultane çeviri yapılacak. Seminere katılmak isteyenler, 0 212 265 30 00 nolu telefondan Yürekli Danışmanlık'a ulaşabilir.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır