kapat

08.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hoşgörü sınırını aştı
Almanya'nın en ünlü televizyon şovlarından birinde, Başbakan Schröder şehvet düşkünü, travesti bir katil kılığına sokuldu. Hoşgörülü Almanlar bile tepki gösterdi

Almanya'nın en popüler televizyon şovlarından birinde, Alman Başbakanı Gerhard Schröder, şehvet düşkünü, seks manyağı olarak sözde 'karikatürize' edildi. Almanya'nın özel televizyon kanallarından RTL-II'de yayımlanan "Peep" adlı program, yakın zamana kadar "erotik-show" olarak yayına giriyordu. Ancak, yeni yayın dönemi öncesi, program sunucu değiştirmiş, Almanya'nın en popüler televizyon yıldızlarından biri, 'Naddel' diye anılan Sudan asıllı Nadja Abd el Farrag, sunuculuğa getirilmişti.

Patlasın reytingler
İzleyicilerin beklentilerini karşılamak, ilk programında 'özel' bir şeyler yapmak isteyen Nadja Abd el Farrag, kendine kurban olarak başbakanını seçti. Farrag'ın sunduğu programda, Schröder'e hiç kuşku duyulmayacak biçimde benzeyen bir kukla çantasını açıyor ve görülüyor ki, başbakan çantasında bir suni erkeklik organı, seksi kadın iç çamaşırları ve sado-mazo seks oyunları sırasında kullanılan türden aksesuar taşıyor. Ayrıca takım elbisesinin altında travesti kılığıyla dolaşıyor, takma memeler takıyor, sapık zevklerini tatmin için memelerinin ucuna kıstırgaçlar takıyor, yetmiyor, şişme bebeklerle oynaşıyor, iyice azıyor, bürosuna çağırdığı bir kadın garsonla cinsel ilişki kuruyor ve ilişki sonrasında da kadını tabancayla vuruyor.

Başbakan olmak zor
Alman basını, başsavcılığın olaya müdahale edebileceği, programın sunucusu ve yapımcıları hakkında kovuşturma açabileceğini belirtirken, konu hakkında görüş bildiren hükümet sözcüsü Uwe Karsten-Heye, "Anlaşılan Almanya başbakanının göze alması gereken mesleki riskler arasında bu tür zevksizliklere katlanmak da bulunuyor" demekle yetindi. Programın sunucusu Nadja Abd el Farrag ise, "Bunda yanlış olan bir şey yok, çok iyi bir fikir ve tipik İngiliz mizahı, daha ne isteniyor" yorumunda bulundu.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır