kapat

08.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
'Karımı öldür dedi'
Depremde yaşamını yitirdiği söylenirken, Antalya'da cinayete kurban gittiği belirlenen profesörün katil zanlısı, "Eşini öldürmemi istemişti, kızıp kendisini öldürdüm" dedi

GÖLCÜK'TE "depremde öldü" denilen İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde görevli Profesör Hasan Coşkun'u öldürdüğü ortaya çıkan Bülent Baransel, İstanbul'da yakalandıktan sonra getirildiği Antalya'da cinayeti nasıl işlediğini anlattı. Polis tarafından yaptırılan tatbikatta oldukça soğukkanlı olduğu görülen Baransel, Prof. Coşkun'un kendisinden karısını öldürmesini istediğini iddia ederek, "Profesörün eşi Jale Hanım'ı çok severdim. Sinirlendim kendini öldürdüm" dedi.

"Başını denize attım"
Baransel, profesörü eski karısının evinde öldürdükten sonra parçalara ayırdığını, kafasını Kemer yakınlarında kıyıdan 100 metre açıldıktan sonra denize bıraktığını ve geriye kalan 22 parçayı da 13 poşete koyduktan sonra Dağbeli Kasabası'nda yol kenarına attığını söyledi. Baransel'in eski karısı Fatma Tur da eski kocasının cinayeti işlemesinden sonra kan izlerini temizlediğini anlattı.

Bu arada Baransel'in profesörün karısını öldürme teklifini kabul ettiği, Antalya'ya plan yapmak için geldikleri, bu sırada korkuya kapılan profesörün gece uyurken Baransel'i öldürmeye çalıştığı da iddia edildi.

Ek süre alındı
Profesörün karısı Jale Coşkun ise, kocasının kendisini öldürteceği iddiasını yalanlayarak, "Beni öldürtmesi için hiçbir neden yok. Kocam, Bülent Baransel'i hastalığından kurtulması için ameliyat etmişti. Ailecek görüşürdük, niçin öldürmüş olabileceğini bilmiyorum" dedi. Tatbikattan sonra Emniyet'e götürülen Bülent Baransel için polis, savcılıktan aldığı ek süreyle soruşturmayı sürdürüyor. Öte yandan deniz polisi de profesörün kafasının atıldığı bölgede kesik başı bulmak için çalışmalarına devam ediyor.

Yusuf DALAMAN - Recep AKTEPE


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır