kapat

08.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hedef 1.5 milyon 'Muhabbet'çi
Abonelik prosedürü olmadığı, gazete ve KVK bayilerinden rahatlıkla alınabildiği için büyük ilgi gören A-Tel Alo 535 Muhabbet Kart, 2000'de 1.5 milyon müşteri bekliyor

Fatura derdine son verdiği için pek çok kişi tarafından tercih edilen A-Tel Alo 535 Muhabbet Kart, 2000 yılında 1.5 milyon müşteriye ulaşmayı hedefliyor. Medya Holding ve KVK Mobil Telekomünikasyon'un ortak kuruluşu olan A-Tel'in piyasaya çıkardığı Muhabbet Kart, özellikle GSM abonelik prosedüründen illallah diyenlere, noter, muhtar, fotokopi fobisi yaşayanlara sesleniyor. Aylık ekonomi dergisi Power'ın son sayısında yer alan haberde, Türkiye'de GSM alanında Turkcell ile Telsim arasında yaşanan rekabetin son örneğinin kontörlü kart hizmeti olduğu vurgulanıyor.

Turkcell'in Hazır Kart ile başlattığı sistem sonrasında Telsim de boş durmayarak Pratik Kart'ı devreye sokmuştu. Fakat zamanla hemen "Alo" denilmesine aracılık eden bu kartların tüketiciye pazarlanması ve ulaştırılmasında sorunlar ortaya çıktı. Çünkü iki kuruluş da, yalnız bayileri aracılığıyla kart satışı yapabiliyordu. İşte bu aşamada, Medya Holding ve KVK, A-Tel'i kurdu. Bundan böyle Türkiye'nin her yanındaki gazete ve KVK bayilerinde A-Tel Alo 535 Muhabbet Kart bulunabilecek.

Alo 535 kontör yüklenebilen bir sim kartı. Yüklediğiniz kontör miktarı kadar konuşabiliyorsunuz. Muhabbet Kart ile ise kullanıcı hesabına kontör yükleyebiliyorsunuz. Bunun için kartın üzerinde şifre taşıyıcı bulunuyor ve ancak bu şifre sayesinde numaranıza kontör doldurabiliyorsunuz. Kontör yüklendiği andan itibaren 90 gün boyunca telefonunuzdan arama yapılabiliyor, gelen aramalara da cevap verebiliyorsunuz. 90 gün içinde kontörünüz biter ve dolduramazsanız, kalan sürede arama yapamıyorsunuz, ama arayanlar size ulaşabiliyor. Hizmetiyle iddialı olan A-Tel, Alo 535 Muhabbet Paketi adıyla piyasa sunduğu hizmette, yıl sonuna kadar 250 bin, 2000 yılında ise 1.5 milyon aboneyi hedefliyor.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır