kapat

13.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Çalışkan ve aktif yapınız günlük işlerinizdeki yoğunluğun üstesinden başarıyla gelmenize yardımcı oluyor. Özverili çalışmalarınızın karşılığını maddi olarak alabileceğiniz bir gündesiniz. Patronunuzdan ve çalışma arkadaşlarınızdan yardım görebilirsiniz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Burcunuzdaki Satürn'ün Başak'taki Ay'la oluşturduğu olumlu açı kendinizi kontrol etme konusunda başarılı olduğunuzu açıklıyor. Bugün sizden yaşlı ve saygı değer kişilerin desteğini alabilirsiniz. Aşk yaşantınızda insiyatifi ele alabilecek güçtesiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Bugün kaynaklarınızı eviniz için kullanma isteğinde bulunabileceğiniz görülüyor. Ailenizle birlikte yaşadığınız yerin eksiklerini belirleyebilir ve birlikte alışveriş yapabilirsiniz. Güvenlik ihtiyacınızı tatmin edebilmek için işe tamirattan başlamanız mümkün.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Bugün yönetici Ay'ın oluşturduğu rahat açılar çevresel ilişkilerinizin yolunda gittiğini açıklıyor. Geçmişte fikir olarak oluşturduğunuz iş anlaşmalarını gerçekleştirebilirsiniz. Yakın dostlarınız, kardeşleriniz ve komşularınızla iyi anlaşabileceğiniz görülüyor.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Maddi konuların ön planda olacağı bugün, kaynaklarınızla ilgili kararsızlık çekebilirsiniz. İşinize ayırdığınız zamanın çoğalması aile yaşantınızda huzursuzluk çıkartabilir. Burcunuzda bulunan Güneş'in Mars'la yaptığı sert açı tartışmalara açık olduğu belirtiyor.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Kendinize vakit ayırmak ve yapmak istediğiniz özel işleriniz için girişimde bulunmak için iyi bir gündesiniz. Burcunuzdaki Ay'ın Satürn'le oluşturduğu olumlu açılar ruhsal bakımdan rahat ve kendinize her zamankinden çok güvendiğinizi açıklıyor.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Bugün kendinizi ön plana çıkarmadan yapabileceğiniz işlerden huzur duyabilirsiniz. Yardımlaşma ve karşılıksız çalışabilme konusunda duyarlı davranabileceğiniz bir gündesiniz. Ruhsal ve bedensel sağlığınızla ilgili problemlerinize çare bulabileceğiniz görülüyor.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Burcunuzdaki Mars size fiziksel enerji ve cesaret verirken liderlik özelliklerinizi güçlendiriyor. Bugün enerjinizi grup çalışmaları için yoğunlaştırabilir, arkadaşlarınıza her konuda destek verebilirsiniz. Beklentilerinizi gerçekleştirebilecek güçtesiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Mesleğiniz konusunda ayrıntılara dikkat etmek isteyebilirsiniz. Yeni hesaplar ve anlaşmaların sonuçlarını takip edebilir ve analizlerini yapabilirsiniz. Boğa burcundaki yöneticiniz Jüpiter, maddi konulara pratik yaklaşımlarınız olduğunu belirtiyor.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Yolculuk ve tatil planları yapmak için güzel bir gündesiniz. Uzak yerlerden beklenmedik davetler alabilirsiniz veya ziyaret edilebilirsiniz. Meraklı ve girişimci yapınız yeni insanlarla tanışmanızı kolaylaştırırken aşk yaşamınızda heyecanlı gelişmeler olabilir.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Bugün ortak çalışmalardan kazanç elde edebileceğiniz görülüyor. Hisseli paralar, vergi ve sigorta gibi işlerinizle ilgilenmeniz gerekebilir. Kendinizi ruhsal bakımdan güçlü hissetmeniz yakınlarınıza manevi destekte bulunmanızı kolaylaştıracaktır.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Eşiniz ve ortağınızla geliştirdiğiniz ilişkinizden memnunluk duyabileceğiniz bir gündesiniz. Yapıcı yaklaşımlarınızın sonuçlarını işbirliklerinden kazanç sağlayarak görebilirsiniz. Enerjinizi cinsel yönü güçlü aşk maceralarına yönlendirebileceğiniz görülüyor.