kapat

13.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Döne döne ezdi geçti
Amerikalılar, doğa felaketlerine alışkınsa da, çarşamba günü Salt Lake'i adeta yerinden söken, eşine az rastlanır cinsten bir hortum, ABD'yi birden vurdu
Topyekün saldırı
Dağıstan'a girerek tek taraflı Rusya'dan bağımsızlık ilan eden Çeçen lider Şamil Basayev komutasındaki İslamcı militanlar Rusya'ya ağır kayıplar verdirmeye başladı.
Oyun içinde oyun!
Dağıstan'da Çeçen militanlar Rus birliklerine adeta kök söktürürken, Moskova müthiş iddialarla çalkalanıyor. Kremlin'in Dağıstan'a saldırılacağından bir ay önce gelen istihbaratlar sayesinde haberdar olduğu ve hatta İslamcı militanları kışkırttığı söyleniyor.
Atina NATO'ya ihanet peşinde
İran, Yunanistan ve Ermenistan'ın, Rusya'nın çıkarlarına hizmet eden, NATO karşıtı askeri bir paktın hazırlığında olduğu bildirildi. Ermeni Snark ajansının İran Dışişleri Bakanı Kemal Harazi'nin Ermenistan başkenti Erivan'a yaptığı ziyaretini değerlendirdiği haberinde, bu üç ülkenin bölgede İsrail-Türkiye arasındaki ittifaka benzer bir oluşum hazırlığında olduğu belirtildi.
Metal hırsızları Rusya'yı tüketti
Asansör, telefon, elektrik kablosu ve hatta tren rayı çalan metal hırsızları ülkeyi felç etti. En son radyo istasyonu söktüler
Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır