kapat

09.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
"FP en yasal çalışan partidir"
FP hakkında açılan kapatma davasına bir anlam veremediğini söyleyen Recai Kutan, "Partiler içinde en yasal çalışanı FP'dir" dedi

Levent İÇGEN

FAZİLET Partisi Genel Başkanı Recai Kutan, mevcut partiler arasında en yasal çalışan partinin FP olduğunu iddia ederek, "İşin içerisinde olan bir insan olarak FP'ye açılan kapatma davasını hala anlayabilmiş değilim" dedi.

FP Ankara İl Teşkilatı tarafından düzenlenen kutlamaya katılan Kutan, kapatılan Refah Partisi'ne de bir gönderme yaparak, "RP'nin hangi gerekçeyle kapatıldığını da anlayamadım. Yani o kapatmada, milletlerarası hukuk anlayışına uygun bir delil olduğunu zannetmiyorum. O zaman öyle bir karar verilmiş" şeklinde konuştu.

Kutan, iktidar denilince Türkiye'de insanların aklına sokaktaki işçi ve memur ile büyük kısmı aç olan memleket insanı geldiğini belirterek, "Kimse ümitsizliğe kapılmasın, ülkeyi maddi ve manevi sıkıntıdan kurtaracak tek parti olan FP geliyor" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'le, gezinti arabasına binerek Altınpark'ta tur atan FP lideri Kutan, 8 yıllık eğitimi de eleştirerek, "Yavrularımız için yaz aylarında düzenlenen Kur'an kurslarına dahi kısıtlamalar getiriyorlar. Bunun akılla mantıkla alakası yok" diye konuştu.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır