kapat

09.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Bugün Yengeç burcunda Ay'la birleşen Merkür, sizde ailenizle ilgili konularda huzursuzluk yaratabilir. Sevdiklerinizle duygusal nedenler yüzünden tartışma yaşamaya meyillisiniz. Aile fertlerinizden maddi bakımdan yardım görebilirsiniz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Çevresel ilişkilerinizde huzursuz ve sabırsız hareket edebileceğiniz bir gündesiniz. Yazılı veya sözlü anlaşmalar gündeme gelebilir fakat siz ayağınızı sağlam basma isteği yüzünden erteleme yoluna gidebilirsiniz. Kısa gezileriniz bir süre için askıya alınabilir.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Bugün maddi konulara aceleci bir yaklaşımınız olabilir. Duygusal nedenlerle para harcamaya yatkınsınız ve merhametinizden yararlanmak isteyen kişilere karşı zayıf olabilirsiniz. Fiziksel yorgunluk yaratabilecek faaliyetleri dengelemelisiniz
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Ay'ın burcunuzdaki Merkür'le birleşmesi zihinsel bakımdan güçlü bir günde olduğunuza işaret ediyor. Yaratıcı fikirleriniz, yapmak istediğiniz girişimler için iyi bir taban oluşturabilir. Enerjinizin yoğunluğu cinsel dürtülerinizi güçlendiriyor.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Bugün bilinçaltınızdan kaynaklanan motivasyonla eşinize veya sevdiklerinize farklı bir yaklaşım içinde bulunmanız mümkün. Onlara karşı cömert ve babacan bir tutum içinde bulunabilirsiniz. İçten gelen yaklaşımlarınızla herkesi etkilemeyi başarıyorsunuz.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Bugün arkadaş çevrenizde ve grup çalışmalarınızda bir çok ilginç kimse ile tanışma fırsatı bulabileceğiniz görülüyor. Aşk yaşantınız burcunuzdaki Venüs'ten ve Boğa'daki Jüpiter'den olumlu etkileniyor. Yeme ve içmeye eğiliminiz oldukça yüksek.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Bugün işyerinizde toplantılar ve anlaşmalar gündeme gelebilir. Katılabileceğiniz iş yemeklerinin ve gezilerinin kariyerinize olumlu katkılarda bulunacağı gözleniyor. Çalışma yöntemlerinizde gelenekselliği tercih ediyor olmanız güvenlik isteğinizden kaynaklanıyor.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Yengeç burcundaki Merkür'le birleşen Ay, uzaklarla olan bağlantılarınızı güçlendirirken uzun ya da kısa gezileri gündeme getirebilir. Meslek yaşantınızda oldukça zorlu yaklaşımlara sahip olduğunuz gözleniyor. Biraz daha hoşgörü, ilişkilerinizi rahatlatabilir.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Ailenize ve akrabalarınıza karşı güçlü sorumluluklar duyabileceğiniz ve onlar adına maddi yönetimi ele alabileceğiniz bir gündesiniz. Birlikte yapacağınız yatırımlardan kârlı çıkabileceğiniz görülüyor. Aşk konusunda duygusal karmaşaya yatkınsınız.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Karşıt burcunuz Yengeç'te Merkür'le birleşen Ay, ikili ilişkilerinize bir miktar duygusallıkla birlikte alınganlık da getirebilir. Eşiniz ve ortağınızla olan ilişkinizin zaman zaman gerginleşebileceği görülüyor. Finansal istikrarınızı korumakta başarılısınız.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Karmaşık gibi görünen günlük işlerden ve zahmetli görevlerden yüzünüzün akıyla çıkabileceğiniz bir gündesiniz. Zekânız ve duyarlılığınız karşılıksız yardım anlayışınızı desteklerken sizinde çevrenizden ihtiyacınız olan desteği alabileceğinizi vurguluyor.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Aşk yaşantınızda herşeyi hayal ettiğiniz gibi gerçekleştirebilecek güce sahipsiniz. Duyarlı ve sezgili yapınız mesleğiniz ve kişisel ilişkilerinizde de size yardımcı oluyor. Özellikle yolculuklarınızda aradığınız mutluluğu bulabileceğiniz gözleniyor.