kapat

09.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.


Rakip zaman...

Göz-Göz'ün en büyük rakibi zamandır. Ama bu zamanı fazla puan kaybetmeden kapatabililerse Göztepeli taraftarlar düşme korkusu yaşamazlar.!

Geçen sezon şampiyon olan Göztepe'de iskeleti oluşturması gereken 5-6 adam yok. Takım yepyeni oyunculardan kurulmuş. Silbaştan oluşturulan Göztepe'de futbolcuların birbirini tanıması zaman ister.

Tabii Jarabinsky'nin de nasıl bir taktik uygulayacağı ve bu taktiğe futbolcuların uyum göstermesi de zamana bağlı. Göztepe'ye öncelikle libero ve güçlü bir santrfor gerekli. Pollen iyi adam ama yanında kendisini destekleyecek bir adam şart. Dün Göztepe'yi seyrederken hem umutlandım hem de biraz üzüldüm.

Umutlandım çünkü; bütün futbolcular iyi niyetle mücadele ettiler. Üzüldüm çünkü; Göztepe, muhteşem taraftarına galibiyet hediye edemedi. Jarabinsky bir an önce yönetimle elele verip, eksikleri tamamlayacak futbolcuları alsın.

Kocaeli'ye gelince; Güvenç Kurtar'ı anlayamadım. Kocaeli'de hangi futbolcuyu alıp dünkü Göztepe'ye koysak, yıldız olurdu. Bu yıldızlar topluluğu, eksik ve yapılanma içindeki Göztepe'yi yenemiyorsa suçlu Kurtar'dır.

Hakeme gelince: Tansiyonu yüksek bir karşılaşmada hakem Ali Aydın fazla hata yapmadan maçı bitirdi.

Muhteşem Göztepe taraftarına şunu söylemek isterim: Netice ne olursa olsun takımınızdan desteğinizi çekmeyin. Göreceksiniz ki bu taraftar Göztepe'yle, Göztepe de taraftarıyla coşacak ve ligde iyi bir yere gelecektir.!

Spor Yazarlari sayfasina geri gitmek icin tiklayiniz.

Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır