kapat

09.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
"Clinton kokainman ve katil!"
'Eski sevgili' Gennifer Flowers'ın yeni iddialarına göre, Clinton kendisine kokain teklif etmiş; Beyaz Saray'a tırmanışına engel olabilecek 50 kişi de 'erkenden ölmüş...'

BaŞkan Clinton 1992'de Beyaz Saray'a çıkmadan önce, onunla 12 yıl aşk ilişkisi yaşayan Gennifer Flowers, yeni bir iddia daha ortaya attı: Clinton, Arkansas Valisi'yken uyuşturucu müptelasıymış. Flowers, Clinton'ı marihuana içerken sayısız defa gördüğünü ve kendisine kokain bile teklif ettiğini söyledi.

WABC kanalında bir radyo programına konuk olan Flowers, "Bill, benim kokain kullandığını bilmemi istiyordu sanki" dedi. Hilary Clinton'ın da evliliğinde 'masum' olmadığı, Vincent Foster'la Clinton'ı aldatmış olabileceği iddialarına ise, Flowers şöyle yanıt verdi: "Bunu duymuştum, o yüzden Bill'e sordum. O da enterasan bir yorumda bulunmuştu, galiba 'O çok zorlu bir hatun!' cinsinden bir şey demişti. Herhalde Hillary'nin onu aldattığını biliyordu ama söylemiyordu."

Flowers geçenlerde de bir şok iddiada bulunmuş, TV'da canlı yayında, Başkan'ı 'canilikle' suçlamıştı. CNBC'de ileri sürdüğü iddialar hakkında Flowers şöyle dedi: "Clinton'ın ceset dosyası hayli kabarıktır. O politika sahnesinde yükseldikçe, ona yakın, onunla bağlantılı kişilerden en az 50 tanesi, 'erkenden' öldü! Ben de ne zamandır korku içindeyim. Çünkü hayatım kamu malı oldu ve ben de bir erken ölüme kurban gidebilirim! Evimin bu iddialar ortaya ilk çıktığında arandığını ve bunu anahtarı verdiğim birinin yaptığını biliyorum mesela.."


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır