kapat

06.08.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yİne Karavana
G.Saray'ın transfer etmek istediği Brezilyalı Ueslei'yi, kulübü Bahia bırakmadı. Rapid Wien maçı kadrosunu bu geceyarısına kadar bildirmek zorunda olan sarı-kırmızılılar bunun üzerine Vicenza'nın forveti Luiso'ya talip oldu

G.Saray, yılan hikayesine dönen yabancı transferinde istediği sonucu yine tam olarak alamadı.

Sarı-kırmızılı kulübün uzun süredir peşinde koştuğu Brezilyalı futbolculardan Ueslei'yi, kulübü Bahia bırakmadı. Türk medyasının internetteki sitelerinde bu futbolcunun transferinin kesin olarak gerçekleştiğini gören Bahia kulübü başkanı bu futbolcuyu vermemek için işi yokuşa sürdü. Galatasaray da bunun üzerine transferden şimdilik vazgeçti. Bahia'nın internetteki resmi sitesinde çıkan bir habere göreyse Ueslei'yi teknik direktörleri Joel Santana bırakmadı.

Rota İtalya'ya çevrildi
Forvette Ueslei'yi transfer edemeyen G.Saray gözünü İtalya'ya çevirdi. Cimbom, İtalya'nın Vicenza takımında forma giyen Pasquale Luiso'ya talip oldu. Vicenza Basın Sözcüsü Andrea Fabris, sarı-kırmızılı kulübün bu transfere ciddi yaklaşması halinde her türlü kolaylığı sağlayabileceklerini açıkladı.

Görüşmelerin sürdüğünü söyleyen Fabris, transferin hafta sonuna kadar netleşeceğini söyledi. İki sezondur Vicenza'da forma giyen 30 yaşındaki Luiso, orta sahada hücuma dönük olarak görev yapıyor. Luiso, geçen yıl da F.Bahçe'nin gündemine gelmişti.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır